ZAVIDNA FIGURA

FOTO: KIM KARDASHIAN U TOPLESU NA NASLOVNICI ČASOPISA O SEKSU Reality zvijezda na jednoj od fotografija pokazala i svoju slavnu stražnjicu

 
Arhiva
 Profimedia, Beem

Američka reality zvijezda i poduzetnica u industriji ljepote Kim Kardashian (37) osvanula je u toplesu na naslovnici časopisa posvećenog seksu i seksualnosti Richardson koji ove godine slavi 20. obljetnicu izlaženja, piše Daily Mail.

Fotografiju Kim Kardashian s naslovnice broja A9 časopisa Richardson, ali i one koje se pojavljuju u samom broju A9 snimio je hvaljeni fotograf Steven Klein. Sve fotografije reality zvijezde koje je snimio Klein inspirirane su klasikom animiranog filma "Perfect Blue" slavnog japanskog redatelja Satoshija Kona.

Kardashian u fotografijama izgleda gotovo poput robota, a u jednoj od fotografija u kojoj pozira u kadi može se vidjeti njezina slavna stražnjica.

Uz provokativne fotografije, Kardashian je u časopisu progovorila o svom javnom i privatnom životu te svom statusu seksualne boginje i majke.

Kardashianino pojavljivanje u Richardsonu dolazi nakon što je naveliko kritizirana zbog promoviranja kolekcije sjenila "Flashing Lights" golim fotografijama. Te je fotografije pak snimio renomirani David LaChapelle, a Kardashian se u njima pojavljuje bez odjeće jer su navodno inspirirane pričom o grofici Godivi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:46