'BRAČNE VODE'

FOTO: LEGENDARNA OBITELJ BUNDY 30 GODINA KASNIJE Pogledajte kako danas izgledaju i što rade glavne glumice i glumci iz genijalne serije!

 
 Profimedia, United Archives

Legendarnu disfunkcionalnu obitelj Bundy geldatelji su upoznali 1987. godine kad je počelo emitiranje jedne od najpoznatijih humorističnih TV serija, 'Bračne vode'. Uslijedilo je 11 urnebesnih sezona, no glumačka je postava uz sitne izmjene uglavnom ostala ista.

Glavne uloge imali su Katey Sagal (Peggy Bundy) i Ed O'Neill (Al Bundy), bračni par s dvoje djece koje su glumili Christina Applegate (Kelly Bundy) i David Faustino (Bud Bundy).

Al Bundy je ne pretjerano sretno oženjeni muškarac koji uglavnom pati za 'danima slave', odnosno vremenom kad je igrao američki nogomet. Radi kao prodavač cipela, nikad nema novaca i razočaran je životom i sobom. Peggy uglavnom žica novce za šoping, ne vadi cigaretu iz usta, mrzi kuhati i čistiti. Kelly je utjelovljenje fraze 'glupa plavuša', ali je dovoljno seksi da dobije sve što želi. Ni Bud nije genijalac, no najviše ga koči manjak samopouzdanja i sramežljivost.

Bundyjevi najbolji prijatelji su njihovi susjedi - Marcy Rhoades D'Arcy koju je glumila Amanda Bearse i Jefferson D'Arcy kojeg je utjelovio Ted McGinley. Koliko se vole, toliko se ponekad i mrze.

U galeriji pogledajte kako su se u 30 godina promijenili omiljeni TV likovi:

O'Neill je danas poznat po ulozi u još jednoj obiteljskoj seriji, 'Moderna obitelj', a Sagal ima glavnu ulogu u sitcomu 'Superior Donuts'. Christina Applegate se s televizije preselila na veliko platno, no njezine uloge nisu privukle previše pažnje. Faustino se također nastavio baviti glumom, a u posljednje vrijeme često daje glasove animiranim filmovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:08