SLAVNO DRUŠTVO

FOTO: LEGENDARNA OPRAH WINFREY I DRUŠTVO KRSTARE JADRANOM I ODUŠEVLJENO PORUČUJU 'I da želiš, ne možeš napraviti lošu fotografiju u ovom raju!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.08.2018. u 17:15

Instagram

 

Slavne osobe koje posjećuju Hrvatsku i Dubrovnik više i nisu neka vijest. No, ovih je dana na Jadranu i najslavnija od svih - Oprah Winfrey.

Poznata voditeljica koju nerijetko nazivaju najmoćnijom ženom televizije, uživa u društvu jednako slavnih prijatelja Giancarla Giamettija, počasnog predsjednika modne kuće Valentino, modne dizajnerice Diane von Furstenberg, 'majke' slavne haljine na preklop te Oprahine bliske prijateljice i voditeljice jutarnje emisije na CBS-u Gayle King.

Veselo društvo uživa na luksuznoj jahti kojom obilazi jadranske otoke, a koliko su ih se dojmile ljepote Hrvatske redovito objavljuju na Instagramu.

Tijekom dana kupaju se u kristalno čistom moru, a večeri su rezervirane za ugodne večere i uživanje u arhitekturi i kulturnim znamenitostima Hrvatske.

Koliko su oduševljeni Liješpom našom, zorno ilustrira i tekst ispod jedne fotografije u kojem Giametti kaže: 'I da želiš, ne možeš napraviti lošu fotografiju u ovom raju!'

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo