PROGOVORILA O SKANDALU

FOTO: LIJEPU NOVINARKU OPTUŽILI DA JE SAMA OBJAVILA SVOJE GOLE FOTOGRAFIJE, ONA DOBILA ŽIVČANI SLOM 'Na početku nisam plakala...'

 INSTAGRAM

Atraktivnoj plavuši Diletti Leotti, koja na talijanskom televizijskom kanalu Sky Sports prati utakmice talijanske B lige, prije nekoliko mjeseci hakirali su telefon i s njega ukrali provokativne fotografije te ih objavili na internetu.

Novinarka, koju na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi, sad je napokon progovorila o skandalu.

'Kad se to desilo, negdje duboko u sebi pronašla sam snagu za koju nisam ni znala da je imam, nisam plakala, bila sam čvrsta. Slomila sam se tek nekoliko dana poslije, kad su mi se malo slegnuli dojmovi, kad je popustio prvotni šok i kad sam zapravo postala svjesna svega', rekla je Diletta.

Novinarka dodaje kako joj nije bilo lako nositi se s osudama potpunih stranaca, ali s vremenom je shvatila da negativne komentare pišu samo 'manje inteligentni i osjetljivi ljudi'. Mnogi su bili uvjereni kako je Diletta sama namjerno objavila fotografije na kojima je gola kako bi na sebe privukla više pozornosti, ali ona je to sad oštro demantirala.

'Velika većina tih fotografija uopće nije autentična. Netko mi je smjestio. Vjerojatno sam nekoliko fotografija svojedobno i slala nekome, ali to je bilo toliko davno da se toga jedva i sjećam. Bila sam uvjerena da sam ih poslije izbrisala. Uostalom, meni ništa na njima ni nije toliko seksi da bi se oko toga podizala tolika prašina', objasnila je Leotta.

O skandalu je, kaže, odlučila progovoriti jer želi poslati poruku mladima koji su se našli u sličnom problemu.

'Nemate se čega sramiti. Svi imamo apsolutno pravo na privatnost. Nitko nam ne može diktirati kako ćemo živjeti i što ćemo raditi u svoje privatno vrijeme, pogotovo sa svojim privatnim telefonima', odlučna je 25-godišnja seksepilna novinarka.

Kad su se njezine eksplicitne fotografije pojavile na internetu, u Dilettinu obranu stao je i nogometaš Mario Balotelli. Hakere je nazvao šupc..a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:53