SERENA PRED OLTAROM

FOTO: MILIJUN DOLARA ZA VJENČANJE GODINE Probrana holivudska elita stigla na svadbu najbolje tenisačice svih vremena

 
 Profimedia, AKM-GSI

Samo dva i pol mjeseca nakon što je rodila kćerkicu Alexis Jr., nekad najbolja tenisačica svijeta Serena Williams odlučila se udati za Alexisa Ohaniana, suosnivača Reddita.

Samo vjenčanje obavijeno je velom tajne, ali i ekskluzivnim ugovorom kojim se Serena obvezala svojoj dobroj prijateljici, moćnoj urednici američkog Voguea Anni Wintour, da će upravo u njezinu magazinu izaći reportaža s vjenčanja zbog kojeg je pola New Orleansa na nogama. No dosta detalja ipak je poznato zahvaljujući tome što se noć uoči vjenčanja održala “probna večera”.

Nije se štedjelo

Zvijezda tenisa i njezin suprug nisu štedjeli kako bi imali dan iz snova čija je tema bila 'Ljepotica i zvijer', a pozvali su oko 250 gostiju. Zakupili su cijeli The Contemporary Art Centar, a ispred njega podignuti su u produžetku veliki bijeli klimatizirani šatori. Mladenci su se očito pobrinuli da ni slučajno ne ponestane pića jer je primijećeno da su iskrcani brojni sanduci s vinom Chateau Smith. Naravno, kako bi to bilo pravo vjenčanje iz bajke, ni malo kiča nije smjelo izostati pa je unajmljena i kočija.

Tko se pobrinuo za Sereninu vjenčanicu još nije poznato, ali šuška se da je riječ o modnoj kući Versace. Naime, upravo ta modna kuća pobrinula se za modni izgled sportašice na posljednjim gala događajima poput Met Gale.

Najbolje od najboljih

- Serena i Alexis nisu ni najmanje štedjeli kako bi imali točno onakvo vjenčanje kakvo žele, a ono stoji milijun dolara - rekao je neimenovani izvor britanskom tabloidu Daily Mailu. Za planera vjenčanja angažirali su miljenika zvijezda, Prestona Baileyja.

- Unajmili su i angažirali najbolje od najboljih. New Orleans je bio Serenina željela jer je to grad vrlo poseban za Serenu, grad gdje su je uvijek voljeli. Contemporary Art Centar odabrali su zbog njegove nevjerojatne arhitekture i povijesti, a Serena je naložila da se taj prostor ispuni tisućama dolara vrijednim kristalom i cvijećem. Dvorana će biti u cijelosti transformirana - rekao je izvor za britanske novine.

Probna večera

Kao goste su pozvali Kris Jenner, Kim Kardashian, Beyoncé, Jay Z-a, Meghan Markle, Ciaru, Kelly Rowland, La La Anthonyja, Evu Longoriju te brojne druge poznate osobe.

Probna večera održala se u elegantnom i vrlo skupom restoranu Meril koji vodi Emeril Lagasse, a na njoj su prisustvovali najuža obitelj mladenaca te njihovi najbolji prijatelji. Nakon večere, koja je potrajala do ponoći, par je sjeo u limuzinu s vozačem koji ih je odvezao do romantične rezidencije vrijedne 1,6 milijuna dolara na rubu Francuske četvrti, koju su unajmili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:19