OD SEKS-BOMBE DO ČEDNE MLADENKE

FOTO: MODERNA GRACE KELLY Bivša Victorijina anđelica na bajkovitom vjenčanju kopirala imidž neprežaljene princeze i holivudske dive

 
 INSTAGRAM, Profimedia

Australska manekenka Miranda Kerr za osnivača Snapchata Evana Spiegela udala se u svibnju ove godine, ali tek sad svijetu je pokazala fotografije s vjenčanja.

Bivšoj Victorijinoj anđelici glamuroznu haljinu dizajnirala je Maria Grazia Chiuri, prva žena direktorica na čelu modne kuće Dior Haute Couture.

Miranda je u intervjuu za časopis Vogue rekla kako je, odmah nakon što ju je Evan zaprosio u srpnju 2016., znala da se želi udati u haljini nalik onoj Grace Kelly, pokojne monegaške princeze, holivudske dive i supruge princa Rainiera III. Zato je dizajnerica Maria Grazia Chiuri australskom supermodelu osmislila vjenčanicu dugih rukava od satena ukrašenu cvjetovima ljiljana.

Prince Rainier, Princess Grace Kelly waving from the Monaco Royal Palace after their wedding, 1956, Image: 98231335, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
vjenčanje Grace Kelly i princa Rainiera III. 1956. godine

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ❤

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Such a magical day ❤

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

- Htjela sam haljinu koja će mi u potpunosti pokriti tijelo. Sviđa mi se ta doza čistoće i tajanstvenosti. Zbog posla kojim se bavim imala sam prilike igrati se modom - bila sam vamp, divlja, slobodna, seks-bomba, ali u ovom životnom razdoblju više cijenim umjerenost u svakom pogledu, pa tako i odijevanju - izjavila je zgodna Australka.

#victoriassecret

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Dodala je kako joj je Grace Kelly, uz Audrey Hepburn, oduvijek bila inspiracija, a uz dvije holivudske ikone, Kerr kao modni uzor često ističe i svoju baku.

- Ta žena i s 80 godina izgleda nevjerojatno šik. Lijepe hlače, bijela bluza, marama i potpetice - jednostavno zna pogoditi - kaže 34-godišnja Miranda.

Tea for two with my Nan

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Na Spiegelovu i njezinu vjenčanju bilo je svega 45 gostiju, a mladenci su se prije ceremonije opuštali zajedničkim vježbanjem joge. Kerr je sedam godina mlađem suprugu čak pripremila i njegovo omiljeno jelo - piletinu s kurkumom i limunom, a njezin šestogodišnji sin Flynn Christopher, kojeg je dobila u braku s britanskim glumcem Orlandom Bloomom, bio je zadužen za nošenje prstenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:38