IZLAZAK NA RUČAK

FOTO: NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NA SVIJETU STVARNO NE VOLI GRUDNJAKE U običnim tajicama i topu, bez šminke i grudnjaka, skrivala je lice od fotoaparata

 
 Profimedia, Backgrid USA

Najplaćenija manekenka na svijetu u petak je u potpuno opuštenom izdanju, s šiltericom na glavi i bez imalo šminke izašla na ručak na Beverly Hillsu. Premda se pokušala sakriti iza velikih sunčanih naočala, a od bliceva je još dodatno rukom skrivala lice, paparazzi su je ipak prepoznali.

Kendall Jenner ovaj put nije previše razmišljala o modnim kombinacijama. Nabacila je crne tajice i crni topić ispod kojeg, po običaju, nije nosila grudnjak. Kombinacijom je pokazala savršenu figuru pa ne čudi da su iza nje najunosnije godine. Magazin Forbes ju je posljednje dvije godine proglasio najplaćenijom manekenkom na svijetu, a jedna od najprestižnijih revija koje je nosila je ona Victoria’s Secreta.

Izlazak bez grudnjaka za Kendall je postala uobičajena stvar. Štoviše, u više je navrata isticala kako ih ne voli nositi pa je to postao i njezin svojevrsni zaštitni znak. Na svom je blogu 2016. napisala:

- Zbilja ne vidim problem u tome da žene ne nose grudnjake. Meni je to lijepo i jednostavno me baš briga. Seksi je, ugodno i ja volim svoje grudi. To je sve!

FOTOGALERIJA: Kendall Jenner bez grudnjaka na ručku

23-godišnja članica klana Kardashian nedavno je priznala prilično šokantnu stvar. Naime, unatoč činjenici da je izgradila tako uspješnu manekensku karijeru, Kendall je imala velikih problema sa samopouzdanjem. Rekla je da je uvijek zavidjela svojim sestrama Kylie, Kourtney, Khloe i Kim na oblinama.

- Moje sestre imaju puno veće obline od mene. Imaju grudi, ja ih gotovo uopće nemam. I dok sam odrastala, bila sam poput dječaka, a sestre sam gledala zavidno i pitala se zašto nisam više poput njih - rekla je Kendall, ali je dodala da je imala sreće što se na njih uvijek mogla osloniti te da su joj uvijek bile podrška:

- Uvijek su bile tu za mene da mi podignu samopouzdanje i pomognu mi da se bolje osjećam - rekla je za magazin People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:00