BILL BELICHICK

FOTO: NAJPOZNATIJI HRVAT U AMERICI SE OPUSTIO NA PLAŽI S partnericom Lindom odmara na Barbadosu, uživaju u sunčanju i kupanju

 
 Profimedia

Najveći trener u povijesti američkog nogometa Bill Belichick (66) vjerojatno je najuspješniji Hrvat u dijaspori. Podrijetlom je iz Draganića pokraj Karlovca, a njegovi su djed i baka emigrirali koncem 19. stoljeća u SAD. U veljači je osvojio šesti naslov sa New England Patriotsima, a sada je na zasluženom odmoru.

Opuštene trenutke provodi s dugogodišnjom partnericom Lindom Holliday (55), a za destinaciju su odabrali rajske plaže Barbadosa. Smješteni su luksuzni resort u kojemu noćenje stoji 3000 dolara.

Dane provode u šetnji po pješčanoj plaži, na sunčanju i kupanju, a pritom se trener Belichick ne može, poput svoje supruge, pohvaliti zavidnom linijom. S godinama je prikupio višak kilograma kojih se, čini se, ne može riješiti.

Linda i Bill u vezi su već 12 godina, a ona s ponosom na svojim društvenim mrežama prenosi crtice iz njihova privatnog, ali i poslovnog života.

Billovu zakladu kojom financira američke nogometaše i igrače lacrossa u srednjoj školi i na fakultetu vodi upravo Linda Holliday, a na njezinu inicijativu zaklada je proširena. Goste na proslavi Billova rođendana savjetuje da umjesto poklona, novac doniraju u humanitarne svrhe za njihovu zakladu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:21