MLAĐE JE SLAĐE

FOTO: NEMA TKO SE NIJE OKRENUO ZA NJIMA, VEĆ DUGO NIJE BILO TAKO VRUĆEG PARA Zanosna Monica Bellucci pokazala prvog dečka od razvoda

 
 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Poznata talijanska glumca i dugogodišnji seks simbol Monica Bellucci (54) prvi put je u javnosti pokazala novog dečka.

I to, ni manje ni više, nego na Tjednu mode u Parizu na spektakularan način da nije bilo osobe koja se nije okrenula za njima. Kada su ona i njezin novi odabranik Nicolas Lefebvre, francuski kipar, po završetku revije htjeli doći do automobila jedva su se probili od brojnih znatiželjnika.

Modno usklađeni dvojac proglašen je, prema časopisu Vogue, najvrućim parom modnih događanja u mjesec dana. Na Chanelovu reviju atraktivna glumica stigla je plavom mantilu s prepoznatljivim tweedom kuće Chanel i crnim hlačama sa širokim nogavicama, koje su ponovno hit ove sezone.

U lijevoj ruci držala je Chanelovu torbicu, a desnom rukom grlila je oko struka novog dečka o kojemu su se francuski mediji raspisali još u prosincu.

Novi odabranik od glumice je mlađi punih 18 godina, a njihova veza započela je pet godina nakon njenog razvoda od francuskog glumca Vincenta Cassela.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa revije posvećene nedavno preminulome dizajneru Karlu Lagerfeldu, no niti riječi o mlađahnome dečku. Na fotografiji je u društvu bivše manekenke Claudije Schiffer.

Sa dugačkom raščupanom kosom i bradom Nicolas djeloje pomalo zapušteno te podsjeća na Toma Hanks iz filma 'Brodolom života', no uredno odijelo i bijela košulja ublažavaju taj dojam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:35