POZDRAV IZ ITALIJE

FOTO: OD SVIH ČLANICA KLANA KARDASHIAN, O NJEZINOJ POZADINI NAJMANJE SE PRIČALO, BAREM DO SAD Kourtney pozirala gola u bazenu, izgleda senzacionalno

 
 INSTAGRAM

S obzirom da nova školska godina u SAD-u počinje za nekoliko tjedana, Kourtney Kardashian (40) odlučila je djecu odvesti na ljetovanje iz snova.

Tako se američka reality zvijezda i poduzetnica trenutačno odmara u susjednoj Italiji - nakon francuske Korzike, posjetila je Sardiniju, gdje s društvom boravi na luksuznoj jahti.

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Dok njezina djeca - sedmogodišnja Penelope i četverogodišnji Reign - najviše uživaju u kupanju i sladoledima, Kourtney nije zaboravila svoje vjerne pratitelje, a najveće oduševljenje izazvala je fotografijom na kojoj pozira potpuno gola.

Naime, atraktivna crnka objavila je portret iz bazena - u prvom planu su njezina leđa i stražnjica, a sudeći po komentarima, najstarija sestra Kardashian itekako može konkurirati dvjema mlađim sestrama Kim (38) i Khloé (35), koje su se najviše i proslavile zahvaljujući svojim - stražnjicama.

- Prirodno lijepa žena! Najbolja u 'klanu'! - zaključili su fanovi.

View this post on Instagram

Bye.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:28