PREDANOST

FOTO: ON JE APSOLUTNI KRALJ TRANSFORMACIJE Christiana Balea ne bi prepoznala ni vlastita majka: 'Samo sam jeo jako puno pita'

 
Christian Bale, scena iz filma 'Backseat'
 Profimedia, AKM-GSI

Glumac Christian Bale koji redovno za potrebe uloga prolazi impresivne fizičke transformacije, još jednom je uspio iznenaditi promjenom. Premda nije otkrio o kojim se brojkama radi, Bale se vidno udebljao i oćelavio, a sve kako bi što vjernije utjelovio bivšeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja.

43-godišnji glumac poznat je po predanosti i uživljavanju u uloge, no s ulogom 46. potpredsjednika SAD-a iznenadio je mnoge. Novi izgled za novi film ‘Backseat’ pokazao je na konferenciji za novinare u Los Angelesu u ponedjeljak kad je s ekipom promovirao svoj prethodni film ‘Hostiles’, čije je snimanje dovršeno i koji će premijerno u SAD-u biti prikazan krajem prosinca.

Na pitanje kako je uspio nagomilati toliko kilograma, Bale je kratko odgovorio: ‘Samo sam jeo jako puno pita.’

Baleov današnji izgled miljama je daleko od glumca kojeg smo prije 13 godina gledali u filmu ‘The Machinist’ (‘Nestajanje’) kad je zbog uloge pao na samo 54 kilograma. Bila je to prva uloga zbog koje je drastično promijenio izgled, no to mu je od tad navika.

Prod DB © Filmax Group / DR
THE MACHINIST (THE MACHINIST) de Brad Anderson 2004 ESP
avec Christian Bale
maigreur, maladie, Image: 174060727, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Christian Bale u filmu 'The Machinist'

Ubrzo se udebljao punih 30 kilograma, no bila je to uglavnom mišićna masa za ‘Batmana’ iz 2005. Zatim je ponovno izgubio više desetaka kila za ulogu u filmu ‘Fighter’ (‘Boksač’) 2010., a već tri godine kasnije je imao trbušinu za film ‘American Hustle’ 2013.

Los Angeles. CA. USA. Christian Bale as Dickie Eklund.in the ©Paramount Pictures film The Fighter (2010). The film is based on the true story of Micky Ward who became WBU light Welterweight champion. The film opens January 2011., Image: 99067564, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark
Christian Bale u filmu 'Boksač'

Tada je priznao da više ne smije toliko forsirati vlastito tijelo. ‘Mislio sam da ću smršavjeti i da ću izgubiti salo koje sam nagomilao za ‘American Hustle’. Bio sam siguran da će mi dva mjeseca biti dovoljno. Imao sam 84 kilograma, a došao sam do 105 zbog filma. Međutim, pšrošlo je šest mjeseci i ja ih još uvijek pokušavam skinuti! Sad znam koliko mi je bilo lakše kad sam bio u ranim tridesetima’, rekao je.

Dick Cheney bio je na mjestu potpredsjednika SAD-a od 2001. do 2009. i odigrao je veliku ulogu u vanjskoj politici, posebno u odnosu prema ratu u Afganistanu i Iraku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:06