VRELI ASFALT

FOTO: ONA IMA 45 GODINA, A ČAK I KADA SE POJAVI U LEŽERNOM IZDANJU, SVI PADAJU U NESVIJEST Nevjerojatno seksipilna Sofia Vergara ruši predrasude...

 
 Profimedia, Pacific coast news

Iako je Hollywood trenutačno na udaru toplinskog udara, pojavljivanje Sofie Vergare dodatno je podiglo temperaturu. Snimljena je na ulasku u studio US TV-a, gdje je krenula kako bi u showu Extra dala intervju.

Bila je odjevena zapravo potpuno ležerno, no čak i u takvom izdanju ova 45-godišnja zvijezda popularne humoristične serije 'Modern Family' izgleda nevjerojatno seksipilno. Uske potpuno pripijene traperice ne bi se usudile obući ni puno mlađe, no kako Vergara ima doista besprijekornu figuru, ovaj odjevni komad na njoj izaziva samo uzdahe. I muškaraca, ali i žena.

Na sebe je nabacila i cvjetni top spuštenih ramena, koji je hit sezone, a jedini detalj koji je odavao dojam ekskluzivnosti bile su roza sandale od baršuna. Pored glamura, ove su sandale dodale i nekoliko centimetara inače visokoj glumici.

Porijeklom iz Kolumbije, Vergara je osvojila Ameriku svojom ulogom u spomenutoj seriji, gdje pored ostalih likova ruši predrasude o gayevima, latino populaciji, sponzorušama, idealnim porodicama...

Pogledajte FOTOGALERIJU

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:52