LIJEPA AUSTRALKA

FOTO: ONA JE SUPER ŽENA! Zvijezda Cannesa u izazovnom bikiniju je ukrala poglede, a potom je sve šokirala vratolomijom i skokom u ledeno more

 
 Profimedia

Australska glumica Margot Robbie (28) ovih dana boravi u Cannesu gdje je prezauzeta obvezama oko promocije jednog od najiščekivanijih filmova godine. Glumi ubijenu glumicu Sharon Tate u zadnjem filmu Quentina Tarantina 'Once Upon a Time in Hollywood' ('Bilo jednom u Hollywoodu') pokraj Brada Pitta i Leonarda DiCaprija.

Film će u kina za nešto više od dva mjeseca, a dotad će lijepa i nadasve talentirana Margot putovati svijetom i na crvenom tepihu predstavljati film. Jučer je odlučila uzeti predah od predstojećih obveza i bućnuti se u Ligursko more na Azurnoj obali.

U bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu istaknula je vitku liniju, a skokom na glavu u more, čija se temperatura ovih dana ne penje iznad 16 Celzijevaca, pokazala zavidne vještine.

Margot Robbie bila je nominirana za nagradu Oscar u kategoriji najbolje glavne glumice za sjajnu ulogu u filmu 'I, Tonya', a među najtraženije glumice Hollywooda dospjela je nakon uloge u 'Vukovima s Wall Streeta' pored DiCaprija. Udala se prije dvije i pol godine za dugogodišnjeg dečka Toma Ackerleyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:30