SPORNI FOTOGRAF

FOTO: OSUDILI JE OBOŽAVATELJI Seksi fotografije prelijepe Elizabeth Hurley izazvale zgražanje kada se otkrilo tko iza njih stoji

 
 Instagram

Britanska glumica Elizabeth Hurley ne srami se pokazati svoje savršeno tijelo. Svi se slažu da glumica izgleda odlično, pogotovo ako se uzme u obzir da ima već 52 godine. No ono oko čega su ljudi ipak podijeljeni je autor fotografija na Lizinom Instagramu.

Naime, provokativne fotografije je snimio Elizabethin 15-godišnji sin Damian.

Je li prikladno da tinejdžer snima svoju majku u zavodljivim pozama ili je to sasvim normalno, debata je oko koje su se užarile tipkovnice diljem Otoka.

Na Elizabethinom Instagram profilu je mnogo razgolićenih fotografija i nije do kraja jasno koje od njih je snimio Damian, a koje su djelo nekog drugog fotografa, no bilo kako bilo, Damianu je i samom sigurno drago što mu mama izgleda ovako dobro.

Evo i nekih komentara korisnika Instagrama:

'Liz izgleda odlično i ima tijelo za umrijeti. Ima 52 godine i šest je godina starija od mene, a ja ne mogu vjerovati da je i dalje ovako seksi. Da ja tako izgledam, isto bih se stalno slikala u bikiniju', napisala je jedna korisnica.

'Ne vidim ništa loše u tome što je Lizin sin napravio ove fotografije. Sve je u redu, dok god se i on sam slaže s tim. Sigurna sam da se mnoge obitelji međusobno slikaju na plaži. Ne vidim kako je to drukčije od ovoga', napisala je druga Lizina obožavateljica.

'Mislim da je on premlad za ovakav zadatak. Sigurno mu je bilo neugodno', oprezan je treći korisnik.

'Sigurna sam da je Damian ponosan. Uostalom, ovako je pomogao u promociji Lizinih kupaćih kostima', zaključuje četvrta komentatorica.

Happy Valentine’s Day

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Handstand @elizabethhurleybeach

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Xmas Eve

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 04:28