NOVI ŽIVOT

FOTO: 'OVO JE MOJ NAJVEĆI STRAH, JOŠ SE TRESEM' Posrnula glazbenica objavila fotografiju u bikiniju bez imalo photoshopa i izazvala lavinu komentara

 
 Profimedia, Planet

Glazbenica Demi Lovato nakon drame koju je proživjela prije nešto više od godinu dana kad je završila u bolnici zbog predoziranja, a potom i na liječenju od ovisnosti, ne odustaje od novog pogleda na život i osnaživanja vlastite psihe.

Jedan od koraka u tom pozitivnom smjeru kojim je krenula, podrazumijeva prihvaćanje sebe i odmak od uobičajenih anonimnih kritika čija je jedina svrha podbadanje. Zato je u četvrtak oduševila obožavatelje iskrenom objavom. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju u kupaćem kostimu, ali bez trunke Photoshopa.

Fotografirana je s leđa dok okrenute glave gleda u kameru i stoji u bazenu do koljena dok je desnu nogu podigla na stepenicu. Tako je još više do izražaja došla njezina pozamašna stražnjica i jaka bedra kojima ne nedostaje celulita.

- Ovo je moj najveći strah. Fotografija mene u bikiniju neretuširana. I pogodite što, to je celulit! Doslovce sam preumorna od srama koji osjećam prema vlastitom tijelu, umorna sam od fotošopiranja (da, ostale fotografije u bikiniju su retuširane i mrzim tu činjenicu, ali to je istina) samo da bi drugi mislili da zadovoljavam njihove kriterije ljepote. Ali to jednostavno nisam ja. Ovo što vidite sam ja. Želim u ovom poglavlju svog života biti autentična, a ne pokušavati zadovoljiti tuđe standarde. I zato, evo me, neposramljena, hrabra i ponosna na svoje tijelo koje je već prošlo toliko mnogo i koje će me nesumnjivo nastaviti ugodno iznenađivati i kad jednog dana, nadam se, rodim - napisala je Lovato.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. #nationalcelulliteday #celluLIT

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pjevačica nikad nije skrivala da je godinama imala problema s poremećajima u prehrani, a pati i od bipolarnog poremećaja i depresije. Svojedobno je priznala i da se samoozljeđivala, a sve je to uglavnom bila posljedica loše slike o sebi. Napisala je i da se veseli da će ponovno glumiti i ne maltretira samu sebe brutalnim vježbanjem ili uskraćivanjem hrane.

- U svakom slučaju, ovo sam ja, obična i stvarna! I volim samu sebe. I vi biste trebali voljeti sebe. A sad natrag u studio… Radim na jednoj himni. I da još nešto bude jasno.... Nisam oduševljena svojim izgledom, ali zahvalna sam i to je ponekad najbolje što mogu. Nadam se da ću inspirirati nekoga da zavoli svoje tijelo - napisala je.

Kasnije je još u sklopu Priča objavila da se još uvijek trese jer joj je ova objava bila jako teška, ali je ostala zapanjena brojnim pozitivnim komentarima i porukama ljubavi i podrške.

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom. Prijateljica ju je pronašla onesviještenu u njezinoj vili u Los Angelesu, a pomoć prije dolaska hitne pružio joj je tjelohranitelj. Tad je obećala da će izgurati liječenje od ovisnosti do kraja što je i učinila. Posljednjih godinu dana u javnosti se pojavljuje rijeđe, a skandali je više ne prate. Čini se da se drži obećanog, a tad je još uz ostalo nasrtljivim obožavateljima i hejterima poručila:

- Jednom ću reći svijetu što se doista dogodilo, zašto se dogodilo i kakav je moj život danas, ali dok nisam spremna podijeliti to s ljudima, molim vas, prestanite vrebati.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:10