NOVI ŽIVOT

FOTO: 'OVO JE MOJ NAJVEĆI STRAH, JOŠ SE TRESEM' Posrnula glazbenica objavila fotografiju u bikiniju bez imalo photoshopa i izazvala lavinu komentara

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.09.2019. u 13:14

6-9-2019
Celebrity Selfies Pictured: Demi Lovato, Image: 469405147, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

 

Glazbenica Demi Lovato nakon drame koju je proživjela prije nešto više od godinu dana kad je završila u bolnici zbog predoziranja, a potom i na liječenju od ovisnosti, ne odustaje od novog pogleda na život i osnaživanja vlastite psihe.

Jedan od koraka u tom pozitivnom smjeru kojim je krenula, podrazumijeva prihvaćanje sebe i odmak od uobičajenih anonimnih kritika čija je jedina svrha podbadanje. Zato je u četvrtak oduševila obožavatelje iskrenom objavom. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju u kupaćem kostimu, ali bez trunke Photoshopa. 

Fotografirana je s leđa dok okrenute glave gleda u kameru i stoji u bazenu do koljena dok je desnu nogu podigla na stepenicu. Tako je još više do izražaja došla njezina pozamašna stražnjica i jaka bedra kojima ne nedostaje celulita. 

- Ovo je moj najveći strah. Fotografija mene u bikiniju neretuširana. I pogodite što, to je celulit! Doslovce sam preumorna od srama koji osjećam prema vlastitom tijelu, umorna sam od fotošopiranja (da, ostale fotografije u bikiniju su retuširane i mrzim tu činjenicu, ali to je istina) samo da bi drugi mislili da zadovoljavam njihove kriterije ljepote. Ali to jednostavno nisam ja. Ovo što vidite sam ja. Želim u ovom poglavlju svog života biti autentična, a ne pokušavati zadovoljiti tuđe standarde. I zato, evo me, neposramljena, hrabra i ponosna na svoje tijelo koje je već prošlo toliko mnogo i koje će me nesumnjivo nastaviti ugodno iznenađivati i kad jednog dana, nadam se, rodim - napisala je Lovato.

 

Pjevačica nikad nije skrivala da je godinama imala problema s poremećajima u prehrani, a pati i od bipolarnog poremećaja i depresije. Svojedobno je priznala i da se samoozljeđivala, a sve je to uglavnom bila posljedica loše slike o sebi. Napisala je i da se veseli da će ponovno glumiti i ne maltretira samu sebe brutalnim vježbanjem ili uskraćivanjem hrane. 

- U svakom slučaju, ovo sam ja, obična i stvarna! I volim samu sebe. I vi biste trebali voljeti sebe. A sad natrag u studio… Radim na jednoj himni. I da još nešto bude jasno.... Nisam oduševljena svojim izgledom, ali zahvalna sam i to je ponekad najbolje što mogu. Nadam se da ću inspirirati nekoga da zavoli svoje tijelo - napisala je.

Kasnije je još u sklopu Priča objavila da se još uvijek trese jer joj je ova objava bila jako teška, ali je ostala zapanjena brojnim pozitivnim komentarima i porukama ljubavi i podrške. 

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom. Prijateljica ju je pronašla onesviještenu u njezinoj vili u Los Angelesu, a pomoć prije dolaska hitne pružio joj je tjelohranitelj. Tad je obećala da će izgurati liječenje od ovisnosti do kraja što je i učinila. Posljednjih godinu dana u javnosti se pojavljuje rijeđe, a skandali je više ne prate. Čini se da se drži obećanog, a tad je još uz ostalo nasrtljivim obožavateljima i hejterima poručila:

- Jednom ću reći svijetu što se doista dogodilo, zašto se dogodilo i kakav je moj život danas, ali dok nisam spremna podijeliti to s ljudima, molim vas, prestanite vrebati.'

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo