PJEVAČICA U PROBLEMIMA

FOTO: 'PA KOLIKO ONA LIJEKOVA UZIMA? NE IZGLEDA DOBRO' Britney pustili s psihijatrije, njene fotografije šokirale obožavatelje

 
 Profimedia, Backgrid USA

Britney Spears je početkom travnja završila u klinici za psihološku pomoć nakon što joj se ocu, s kojim je jako bliska, zakompliciralo već ionako teško zdravstveno stanje. Bliži se kraj njezinog 30-dnevnog boravka u klinici pa je pjevačica dobila izlazak za Uskrs, a dan je provela s dečkom Samom Asgharijem.

Jamie Spears je s kćerkom Britney jako blizak. Pjevačica je u više navrata rekla da ju je upravo on spasio kad je prije 12 godina imala živčani slom te joj pomogao da se vrati na pozornicu.

Kako piše TMZ, Britney svoje mentalne probleme drži pod kontrolom zahvaljujući koktelu lijekova koji je skrojen upravo za nju. Lijekovi se povremeno mijenjaju, a posljednji traumatični događaj s ocem gurnuo je pjevačicu još jednom preko ruba. Međutim, ona se, kako doznaju američki mediji, sama prijavila u kliniku i nitko je ondje ne drži protiv njezine volje, unatoč sili obožavatelja koji prosvjeduju pred klinikom tražeći njezino ‘oslobađanje’.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Britney Spears fans protest in front of the West Hollywood City Hall following an allegation that Spears is being held against her will in a health facility.

Pictured: Britney Spears fans protesting

BACKGRID USA 22 APRIL 2019, Image: 427519303, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Prosvjed obožavatelja pred klinikom za oslobađanje Britney Spears

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA  - Britney Spears leave The Montage in Beverly Hills after spending Easter with boyfriend Sam Asghari at the hotel. The singer emerged from the hotel looking relaxed and happy with Sam guiding her out and getting the door for her. It is the first time the singer has been seen since entering a wellness facility amid her father’s recovery from life threatening colon rupture. Spears has been taking time to care for herself as well during a very stressful time. The 37 year old mother of two spent a relaxing  day  at the upscale hotel with her longtime boyfriend. Britney appeared happy, smiling as she emerged and headed to her car in a summer dress and birkenstocks. Sam is clearly looking out for his longtime girlfriend, he made sure to walk ahead of her and see her to her car. The break with her longtime boyfriend seems to have put a smile back on her face. Spears took a break from her show “Domination’’ in January in order to support her father during his recovery. Spears posted an emotional tweet with the announcement and reveling she would be there for her dad as he has “always been there for me.''

Pictured: Britney Spears and Sam Asghari



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 427444552, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Liječnici su joj ovom prilikom morali prilagoditi dozu lijekova i zato joj je predložen boravak u klinici od mjesec dana. Naime, promjena terapije ne može se obaviti preko noći, a kako je postojao rizik od samoubojstva kod pacijenta, u ovom slučaju Britney, stručnjaci su predložili da ostane pod nadzorom.

Uskrs je provela s dečkom i paparazzi su ih uhvatili kako izlaze iz hotela The Montage na Beverly Hillsu. U kliniku se vratila isti dan, a na izlasku iz hotela Asghari je pazio da fotografi ne pretjeraju.

FOTOGALERIJA: Britney Spears izlazi iz hotela s dečkom

Britney je tako snimljena prvi put nakon više mjeseci. Djelovala je zbunjeno i izgubljeno, razbarušane kose i bez šminke. Hodala je u natikačama, a pod ruku je stavila tenisice koje su joj prije ulaska u automobil pale na cestu. No, Sam je bio brži, nju je posjeo u automobil, a on je pokupio stvari.

‘Premda se nalazi u klinici za oporavak, ne izgleda dobro’, ‘Djeluje kao da je na jakim tabletama. Jadna cura, ali vratit će se ona, jaka je’, ‘Izgleda kao da je primila šok terapiju’, ‘Pa koliko ona lijekova dobija? Izgleda potpuno odsutno’, ‘Ima tupi pogled kakav dobiješ od previše lijekova’, komentirali su čitatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:52