POPUT DJEVOJČICE

FOTO: POPULARNA PJEVAČICA POZIRALA GOLA ZA INSTAGRAM Objavila fotografiju bez ijedne krpice, a nije prekršila nijedno pravilo društvene mreže

 Instagram

Pjevačica Madonna, poznata po provokacijama i golotinji koje se nikad nije sramila, tijekom vikenda je na Instagramu objavila dvije provokativne fotografije.

Jedna je fotografija krupni plan vrata s nekoliko zlatnih lančića, a na drugoj je posve gola, fotografirana s boka. Premda ima 58 godina, koža joj djeluje nevjerojatno glatko, kao da nema nijedne bore.

Premda je posve jasno da je pjevačica gola i jasno se vidi dio stražnjice, Madonna se ipak pobrinula da perspektiva i ruke sakriju dijelove koji bi mogli narušiti pravila o golotinji na Instagramu, piše Daily Mail.

Gold

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna je 1992. godine izdala ‘Sex’, knjigu erotskih fotografija i opisa u čijem su nastajanju sudjelovala brojna poznata imena, od Naomi Campbell preko Vanille Icea do glumice Isabelle Rossellini. U to je vrijeme bila u vezi s devet godina mlađim pjevačem Vanillom Iceom, koji je kasnije rekao:

‘Bilo je jako uzbudljivo izlaziti s Madonnom. Bila je starija od mene i sjajna ljubavnica. Još uvijek je najstarija osoba s kojom sam ikad bio, pa mi je to iskustvo i dalje u sjećanju. Prekinuli smo nakon što je izašla knjiga jer me povrijedilo što sam ni ne znajući postao dio tog odvratnog i jeftinog izdanja. Ja sam mislio da se radilo samo o fotografijama, ali izgledalo je drugačije. Tvrdila je da nije spavala s tim ljudima, ali nije tako izgledalo.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:25