'ZA ČETIRI GODINE...'

FOTO: POZNATA MANEKENKA (27) NA STUPU SRAMA Procurila ljigava ponuda koju je poslala 14-godišnjoj TV zvijezdi, klinac zgrožen: 'Odvratno i suludo!'

 
 Profimedia, Facebook

Ali Michael, poznata manekenka iz Teksasa, našla se na udaru javnosti nakon što je sa svog Instagram profila uputila nemoralnu ponudu 14-godišnjem glumcu Finnu Wolfhardu. Kanađanin koji je odradio briljantnu ulogu u popularnoj TV seriji Stranger Things priznao je da mu je cijela situacija poprilično čudna.

- Ne želim da zvuči čudno, ali javi mi se za četiri godine - napisala je 27-godišnja Michael i tagirala tinejdžera.

Nažalost po nju, tu objavu su vidjeli svi ostali njezini fanovi koji su je zasuli uvredama. Poručili su joj da je ljigava i da seksualno iskorištava dijete.

Srećom, mladi Finn nije ostao nimalo impresioniran nemoralnom ponudom. U zračnoj luci u Los Angelesu rekao je novinarima da je poruka manekenke 'odvratna i suluda'.

Facebook



Nakon što je vidjela reakciju javnosti, manekenka se na kraju ispričala. Tada je i Finn ublažio retoriku.

- Dobro da se ispričala... Ono je bilo jako čudno.

U svakom slučaju, Ali se na svom Instagram profilu pošteno posula pepelom, ali je naglasila da je sve to bila šala.

- Jučer sam objavila sliku Mikea iz Stranger Thingsa i napisala da me nazove za četiri godine. To je bila obična šala, ali razumijem da je uvrijedila neke ljude. Pogriješila sam i želim se zbog toga ispričati. Ne želim da me Mike nazove za četiri godine - dodala je Ali.


Instagram

Los Angeles, CA  - 'Stranger Things' actor Finn Wolfhard is all smiles as he arrives on a flight at LAX airport in Los Angeles. Finn was returning from New York where he had been promoting the second season of 'Stranger Things'.

Pictured: Finn Wolfhard

BACKGRID USA 3 NOVEMBER 2017, Image: 354572197, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

, Image: 354184045, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:08