SIMON COWELL

FOTO: POZNATI SUDAC TALENT SHOWA SE PREPOLOVIO! Nevjerojatnu transformaciju pokazao na plaži: 'Izbacio sam četiri glavne stvari'

 
 ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vjerojatno najomraženiji sudac otkad je reality emisija, Simon Cowell, veteran britanskih talent showova, sigurno je jedan od razloga što se i danas u većini njih u stručnome žiriju nalazi barem jedan "negativac", osoba koja svojim oštrim kritikama i bez dlake na jeziku komentira natjecatelje, baca ih u očaj i izaziva suze, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pokrenuo je trend. A gledatelji u prepucavanjima "zločestog" Cowella i njegovih kolega u žiriju britanskog "X factora" uživaju. No budući da je 60-godišnji producent svojim komentarima mnogima znao stati na žulj, nisu ni njega u posljednje vrijeme štedjeli na društvenim mrežama.

I to zbog njegove - debljine. Cowell je zadnjih godina nakupio prilično kilograma, no u javnosti je nedavno progovorio o svome novome režimu prehrane. Ubrzo nakon toga uspio i kompletno zaprepastiti preobrazbom.

Bridgetown, BARBADOS  - English television personality, Simon Cowell and Eric spotted in Barbados enjoying the holidays.

BACKGRID USA 18 DECEMBER 2019, Image: 488843811, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dijetu je nazvao "Eric Cowell prehranom" po svojemu 5-godišnjem sinu Ericu, kojeg je dobio u vezi s Laurom Silverman. Ime je novom režimu dodijelio budući da njegov mališan najviše uživa u povrću, a upravo to je ono što je i Simona dovelo do nevjerojatne fizičke transformacije.

Barbados, BARBADOS  - Simon Cowell in Barbados

BACKGRID UK 18 DECEMBER 2019, Image: 488844153, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
SIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Doktor mi je, nakon što mi je napravio krvnu sliku, rekao da ne smijem jesti crveno meso, mliječne proizvode, gluten, šećer i kruh. Ni alkohol nisam smio piti. Jednostavno sam se pridržavao tsvega toga i isplatilo mi se", rekao je za Metro Cowell koji se novog režima počeo pridržavati 2017., nakon što je završio u bolnici zbog iscrpljenosti i niskog krvog tlaka.

Barbados, BARBADOS  - Simon Cowell in Barbados

BACKGRID UK 18 DECEMBER 2019, Image: 488844175, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
SIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"U 24 sata sam potpuno promijenio svoju prehranu i nisam se osvrtao. Što se bolje osjećaš, bolje i izgledaš", zaključio je.

Po običaju, s obitelji Cowell i ovog prosinca zimuje na Barbadosu, a fotografije koje su posljednjih dana obišle svijet dokaz su da se dijeta isplatila. Televizijski mogul se prepolovio, a novu figuru pokazao družeći se s obitelji na plaži.

Bridgetown, BARBADOS  - English television personality, Simon Cowell and Eric spotted in Barbados enjoying the holidays.

BACKGRID USA 18 DECEMBER 2019, Image: 488843823, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Izbacio sam većinu onoga što nisam smio jesti, meso, mlijeko, pšenicu i šećer - to su bile četiri glavne stvari", objašnjava.

Unatoč tomu, nije se nikada odviknuo od pušenja, no smršavio uistinu je - oko 15 kilograma u dvije godine, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:53