HIT NA INSTAGRAMU

FOTO: PRINC HARRY I MEGHAN MARKLE OBJAVILI DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU MALENOG ARCHIEJA Pogledajte novogodišnju čestitku kraljevskog para

 
 SussexRoyal Instagram

Princ Harry i Meghan Markle pokazali su dosad neviđenu fotografiju svog sina Archieja. Ta se fotografija našla u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka 2019. godine.

Harry (35) i Meghan (38) tu su fotografiju objavili sinoć, uz pjesmu benda Coldplay 'Clocks'.

Na fotografiji se vidi kako princ Harry stoji uz jezero, a vjerojatno je snimljena u njihovom kanadskom božićnom skrovištu na Vancouver otoku. Harry se na fotografiji smiješi Archieju, koji na glavi ima kapicu, a odjeven je u smeđu jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile dar australskog guvernera Petera Cosgrovea.

Objava s tom fotografijom je u samo pola sata dobila više od 260.000 lajkova.

'Pregled 2019.: Želimo vam svima sretnu Novu godinu i zahvaljujemo na vašoj podršci!', napisali su Harry i Meghan uz objavu.

'Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću', napisali su u objavi i dodali da su posebno zahvalni Chrisu Martinu iz Coldplaya koji im je dopustio korištenje njegove pjesme u video kompilaciji.

U kompilaciji fotografija iz 2019. vidi se fotografija trudne vojvotkinje od Sussexa, kao i fotografija Harryja s bratom Williamom i princom Charlesom. Tu je i fotografija njihovog posjeta Maroku u veljači, kao i fotografija na kojoj Meghan grli Beyonce na premijeri filma Kralj lavova. U kompilaciji se pojavljuje i Kate Middleton, kao i australski guverner Sir Peter Cosgrove koji je malenom Archieju darovao čizmice koje nosi na slici.

Harry i Meghan proveli su prvi Božić s malenim Archiejem u više od 14 milijuna dolara vrijednom dvorcu, javlja Daily mail. Kraljevska obitelj i Meghanina majka Doria Ragland uživali su u idiličnim mjestima na otoku Vancouver.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:55