NEPREŽALJENA SAMANTHA

FOTO: RIJETKI SI TO MOGU PRIUŠTITI, NO ONA NIJE DVOJILA Barbra Streisand tvrdi da je klonirala voljenu kujicu i dobila dva primjerka

 
Barbra Streisand i Samantha
 Instagram

Pjevačica i glumica Barbra Streisand (75) rekla je za magazin Variety da je uspješno klonirala svoju kujicu Samanthu, a stanice su izvadili prije nego što je uginula 2017. Danas uživa s dva njezina klona - Miss Violet i Miss Scarlett.

‘Imaju različite karaktere. Čekam da još malo odrastu pa da vidim imaju li Samanthine smeđe oči i njezinu ozbiljnost’, rekla je Streisand.

Kad su klonovi stigli, Streisand ih je obukla u različite boje - crvenu i ljubičastu, po čemu su i dobile imena.

Samantha je bila pasmine Coton de Tulear (tulearski pas, madagaskarski pas), a uginula je sa 14 godina. Radi se o izrazito inteligentnoj, privrženoj i veseloj pasmini. Stanice za kloniranje uzgojili su iz stanica uzetih iz Samanthinog želuca i usta.

Streisand ima i njezinu ‘daljnju rođakinju’, kako je napisala na Instagramu, Miss Fanny, koja izgleda identično kao i Samantha, odnosno klonovi.

Happy New Year from my three girls... Pink, Blue & Violet.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Our new basket of adorables

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Na društvenim mrežama čuvena glumica često objavljuje fotografije pasa, no činjenica da su klonirani isplivala je tek u novom intervjuu.

Kloniranje je dostupno već dvadesetak godina, a Streisand je jedna od rijetkih koja si to može priuštiti. Naime, cjelokupni proces stoji između 50 i 100 tisuća dolara (od 300.000 do 600.000 kuna).

Happy 14th birthday dear little Sammie.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:20