KAO LOŠA ŠALA

FOTO: SEKSI RUBLJE, MREŽASTE ČARAPE, ZAŠTITNA MASKA Pogledajte najbizarnije karantensko uljepšavanje u režilji slavne manekenke: 'Ovo je već tužno'

 
Heidi Klum
 INSTAGRAM

Heidi Klum (46), nekadašnje zaštitno lice brenda Victoria's Secret, zbog pandemije koronavirusa rijetko izlazi iz luksuzne vile u kojoj boravi sa 16 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzom, članom njemačkog benda Tokio Hotel.

No slavna manekenka i u karanteni uživa u malim ritualima ljepote koji ženama diljem svijeta očito najviše nedostaju u ovim izvanrednim okolnostima - a kako i ne bi, kad kraj sebe ima čitavu vojsku najboljih stilista!

INSTAGRAM
Heidi Klum

Tako joj je ovih dana u goste došao poznati frizer Lorenzo Martin, a Heidi je tom prigodom svoj raskošni vrt pretvorila u improvizirani frizerski salon.

Vrckava Klum u stolac je sjela noseći zaštitnu masku leopardova uzorka, u seksi rublju, mrežastim čarapama i štiklama, a Lorenzo se, očito slijedeći upute o socijalnoj distanci, od nje zaštitio otvorenim kišobranom s izrezanim rupama kroz koje je provukao ruke kako bi mogao koliko-toliko nesmetano raditi.

Naravno, Heidi je sve dokumentirala i objavila na Instagramu, no reakcije na njezin performans i ovaj put bile su oprečne. Neke je oduševio manekenkin smisao za humor, ali bilo je i onih koji su je oštro kritizirali.

- Ovo je neka loša šala ili?! Već postaje žalosno koliko si očajnički željna pažnje, šteta, nisi ni do koljena onoj staroj, 'normalnoj' Heidi - poručio joj je dio fanova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:34