FATALNA ZVIJEZDA

FOTO: SEKSI SCARLETT SLAVI 34. ROĐENDAN Od brinete do fatalne plavuše: U velikoj fotogaleriji pogledajte kako se mijenjala 'moderna Marilyn Monroe'

 
 Kyle Grillot / Profimedia, INSTAR Images, Planet, Everett

Slavna glumica Scarlett Johannson slavi 34. rođendan. Iza sebe već ima 64 uloge, četiri nominacije za Zlatni globus, osvojenu BAFTA-u i niz drugih nagrada. Osim što se u Hollywoodu probila glumačkim talentom, Scarlett oduvijek privlači pažnju izgledom i modnim odabirima.

Magazin Harper's Bazaar proglasio ju je ‘modernom Marilyn Monroe’ što ne čudi s obzirom da je od nježne brinete stvorila imidž fatalne plavuše koja se ne libi crvenim tepihom prošetati u pripijenom korzetu ili u crnoj koži.

Otkako je debitirala na filmu s devet godina sklona je modnim eksperimentima, posebno kad je u pitanju kosa. Bila je i kratkokosa i dugokosa, plava, crna i crvena, no u kakvom god se izdanju pojavila u javnosti, ostavljala je bez daha. Šminka joj nikad nije bila napadna, čak je i za svečane prilike birala prirodnije tonove. U više su je navrata razni magazini proglašavali najseksipilnijom ženom na svijetu.

Pogledajte u galeriji kako se Scarlett mijenjala kroz godine:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:29