ŠKAKLJIVA NEZGODA

FOTO: SLABO POZNATA MEKSIČKA GLUMICA POSTALA GLAVNA TEMA U CANNESU Dok je pozirala na crvenom tepihu, haljina joj je skliznula i otkrila previše

 
 Profimedia, TEMP Sipa Press

Meksička glumica Patricia Contreras postala je glavni trač na filmskom festivalu u Cannesu nakon što je njezin izlazak na crveni tepih obilježila škakljiva nezgoda s haljinom.

Lijepa Meksikanka stigla je u Cannes na promociju svog posljednjeg filma ‘Todos Lo Saben’ (‘Svi znaju’) koji je otvorio filmski festival. Režirao ga je oskarovac Asghar Farhadi, a Contreras je ovdje dobila priliku glumiti uz Javiera Bardema i Penelope Cruz.

Međutim, upravo u trenutku dok je pozirala na crvenom tepihu, prekrasna bijela haljina francuskog dizajnera Christophea Guillarméa, bez naramenica, otkazala je poslušnost i spustila se koji centimetar prenisko.

Dok je bila u središtu pažnje, ispod haljine joj je izvirila lijeva bradavica, a fotografi nisu propustili ovjekovječiti taj trenutak.

No, pri ruci je bila izraelska TV voditeljica Hofit Golan koja je pomogla popraviti halijnu. Contreras nije gubila vrijeme, već se odmah vratila poziranju.

U galeriji pogledajte škakljivu nezgodu glumice:

S obožavateljima je na Instagramu i sama podijelila nekoliko fotografija, no nezgodu nije spominjala. ‘Silno sam počašćena što otvaram 71. Filmski festival u Cannesu s najtalentiranijim filmašima i glumicama. Osjećam se poput Audrey Hepburn. Veliko hvala Christopheu Guillarméu što mi je ovo omogućio za moj drugi odlazak u Cannes’, napisala je.

Dio medija, naravno, sad spekulira da nezgoda i nije bila toliko slučajna, a o Contreras pišu kao o glumici D kategorije. To ni ne čudi obzirom da IMDb navodi da je do sad igrala tek u dvije serije i jednom filmu. Na svojoj službenoj stranici navodi manekenstvo, modu, glumu i umjetnost kao svoje interese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:23