GUETTA I GERVAIS

FOTO: SLAVNI DJ-i U STRASTVENIM ZAGRLJAJIMA S MLAĐAHNIM DJEVOJKAMA Nisu samo vatrene glumice privlačile pažnju, svi su gledali i u njihova torza

 
 Profimedia, Backgrid USA

Slavni francuski DJ-evi David Guetta (51) i Cedric Gervais (39) poveli su svoje mlađahne djevojke na plažu u Miami u subotu. Međutim, nisu samo lijepe glumice došle u prvi plan, pogledi prisutnih bježali su i prema torzima razgolićenih glazbenika.

Davidu je društvo pravila dugogodišnja djevojka, glumica kubanskog porijekla, 27-godišnja Jessica Ledon. Njezino tijelo, a pogotovo istesani trbušnjaci u tirkiznom bikiniju nisu mogli promaknuti oštrom oko fotoreportera. U vezi su od 2015., a ako je suditi po objavama na Instagramu, par kao da je još uvijek u sentiš fazi. Službeno su se u javnosti zajedno pojavili tek 2017. Godinu ranije Guetta se razveo od supruge Cathy (50) nakon čak 22 godine braka. Zajedno imaju dvoje djece, 13-godišnjeg Tima Elvisa Erica i 9-godišnju Angie.

FOTOGALERIJA: Slavni DJ-evi s mlađahnim djevojkama na plaži

Gervais je u društvu prijatelja uživao sa zaručnicom Ariadnom Gutierrez (26). Kolumbijska glumica i manekenka, te bivša Miss Kolumbije, svoje vitko tijelo istaknula je u zlatno-smeđem bikiniju. Lijepu Ariadnu već godinama izgledom uspoređuju sa sunarodnjakinjom Sofijom Vergarom.

Prijatelji su se opustili na plaži, izležavali, ljubakali, sunčali, igrali sa psom na pijesku… Sve u svemu uživali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:41