BIVŠA SUPRUGA DOŠLA PO NJEGA

FOTO: ŠOKANTNO IZDANJE HOLIVUDSKE SUPERZVIJEZDE Ovako izgleda čovjek nakon dvodnevnog tuluma s playboyevom zečicom i litrama alkohola...

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2018. u 12:00

 • Profimedia, AKM-GSI

   

  Ben Affleck, 46-godišnja holivudska zvijezda kojoj se raspao brak s Jennifer Garner liječi se od alkoholizma, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, ta borba mu i ne ide baš najbolje.

  Naime, paparazzi su Afflecka uhvatili u ponedjeljak ispred njegove kuće kako prima narudžbu kartona punog viskija, a iako su neki američki mediji špekulirali da je velika količina alkohola namijenjena njegovoj novoj djevojci, bivšoj playboyevoj zečici  Shauni Sexton, koja je jednom prilikom izjavila da 'može piti viski svaki dan', čini se da je poročni glumac opet posrnuo.

  Affleck se već duže vrijeme liječi od alkoholizma, a People piše kako je ipak odlučio ponovno otići na rehabilitaciju, i to po treći put.

  - Ben je shvatio da treba pomoć, kazao je glumčev bliski prijatelj, a iako njihova ljubavna priča nije završila sjajno, čini se da ruke od njega nije digla ni bivša supruga Jennifer Garner.

  Ona je u srijedu snimljena ispred njegove kuće te je vidno uzrujana pospremila Afflecka u automobil i odvela ga u kliniku za odvikanje u Malibu.

  Izvori bliski glumici kažu kako Garner nema problema s vrlo mladim playboyevim modelom, iako zbog toga nije presretna, već s činjenicom da je otac njihove djece opet konstantno pijan.

  - Jedino što nju zanima jest da li je u stanju biti roditelj njihove djece, dodao je izvor.

  Profimedia, AKM-GSI
   

  Profimedia, AKM-GSI

  Profimedia, AKM-GSI

  Profimedia, AKM-GSI
   

  Izdvajamo