LJETOVANJE U HRVATSKOJ

FOTO: STALLONEOVA OBITELJ I PRIJATELJI UŽIVAJU U BLIZINI ZLATNOG RATA Legendarni glumac još se uvijek uspješno skriva od fotoreportera

 
 Tom Dubravec / CROPIX

Obitelj i prijatelji popularnog holiuvudskog glumca Sylvestera Stallonea na ljetovanju su u Hrvatskoj. Borave na jahti Meira, a prijepodne su proveli usidreni u blizini plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču.

Obitelj Stallone u Split je sletjela jučer, no sam Sylvester Stallone još nije uhvaćen pred kamerama otkako je došao u Hrvatsku.

Fotoreporteri su ipak dočekali i snimili Slyjevu suprugu, atraktivnu Jennifer Flavin i kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose.

Obitelj je stigla avionom iz Venecije u splitsku zračnu luku, odakle su započeli svoj odmor u Dalmaciji. Ubrzo po dolasku u zračnu luku stigle su do obale i ukrcale se na jahtu Meira. Riječ je o jednom od luksuznijih brodova u ponudi. Cijena tjednog najma dok nije sezona "samo" je 105 000 eura (oko 776 000 kuna), dok u sezoni morate za sve njene blagodati iskeširati čak 133 000 eura (blizu milijun kuna).

FOTOGALERIJA: Obitelj Sylvestera Stallonea provela dan u blizini plaže Zlatni rat

Sistine Rose (21), Sophia Rose (22) i Scarlett Rose Stallone (17) zajedno s majkom i ocem otisnule su se jučer nakon ukrcaja do uvale Krknjaši na Velom Drveniku, dok su danas viđene u blizini Zlatnog rata na Braču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:17