POD BUDNIM OKOM POLICIJE

FOTO: STARA LADA I PREZGODNA SALMA U AKCIJI NA ROVINJSKIM ULICAMA Bilo je i pucnjave, Samuel L. Jackson tijekom stanke razgledao domaće eko proizvode

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

U Istri se u srijedu nastavilo snimanje holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" redatelja Patricka Hughesa, a na ulicama grada Rovinja napokon se mogla vidjeti i prava akcija, u kojoj se pojavila i glavna ženska glumačka zvijezda Salma Hayek (52).

Dok je rovinjska policija osiguravala filmski set, holivudska ljepotica snimila je svoje scene s kolegom Samuelom L. Jacksonom (70) - osim jurnjave u staroj Ladi, bilo je i dramatične pucnjave u kojoj je, čini se, stradao dvojnik Ryana Reynoldsa (42).

Naime, Hayek je tijekom stanke upravo s njim pozirala na zelenom motociklu, a fotografijom se pohvalila na Instagram Storyju.

A ono malo slobodnoga vremena koje je ulovio tijekom srijede, Samuel L. Jackson iskoristio je za obilazak štandova u Rovinju, na kojima je s puno pažnje razgledao domaće eko proizvode. Istodobno, odlično raspoložena Salma pozirala je na plaži s madracem na napuhavanje u obliku lubenice.

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:26