ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

FOTO: SUPRUGA BIVŠEG DINAMOVCA NE SKRIVA KOLIKO VOLI SKUPE KRPICE Seksi Marta osvojila je Fernandesa, a osvaja i modni svijet...

 Instagram

Bivši Dinamovac, Čileanac Junior Fernandes, na poseban je način svojoj supruzi, Dalmatinki s Čiova Marti Radić, čestitao rođendan. Sudeći po fotografijama objavljenima na Instagramu, u igri je bio golemi buket ruža, helikopter i zabava kraj bazena.

Marta na svom profilu na Instagramu ima više od 23.000 fanova, što ni ne čudi obzirom da je upravo tako upoznala svog današnjeg muža. Fernandes ju je slučajno uočio na toj društvenoj mreži, poslao joj poruku, a već nekoliko mjeseci kasnije razvila se ljubav i počeli su živjeti zajedno.

Osim brojnih izraza ljubavi upućenih mužu koji sad igra u turskom Alanyasporu, Martin profil prepun je modnih kombinacija koje obiluju potpisima o kojima većina može samo sanjati. Gucci, Yves Saint Laurent, Balmain, Hermes, Calvin Klein i drugi nalaze se na gotovo svakoj fotki.

Dvadesetogodišnja Dalmatinka ima i vlastiti modni blog, a studij ekonomije koji je upisala, nakratko je zanemarila zbog suprugovih obaveza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:29