BRAČNI PAR LUKŠIĆ

FOTO: SUPRUGA JEDNOG OD NAJBOGATIJIH HRVATA OPET U CENTRU PAŽNJE Mjesec dana prije porođaja uživala u Umagu, muž joj tulumario s ekscentričnim DJ-em

 
Davor Lukšić i Cristel Carrisi
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Davor Lukšić i supruga Cristel Carrisi prošli vikend proveli su u Umagu, gdje su pratili završnicu teniskog turnira Croatia Open Umag 2019.

Nakon što je u subotu snimljen u društvu premijera Andreja Plenkovića, jedan od najbogatijih Hrvata dan poslije susreo se i s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Umag, 210719.
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic u Umagu je proglasila najbolje Istarsko vino i prisustvovala je finalu ATP turnira.
Na fotografiji: Darko Luksic i predsjednica.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Davor Lukšić i Kolinda Grabar-Kitarović

No najviše pozornosti u publici ipak je plijenila Davorova supruga, lijepa Talijanka Cristel, koja bi u kolovozu trebala roditi drugo dijete. Podsjetimo, par već ima jednogodišnjeg sina Kaija, a sad im u obitelj stiže - djevojčica!

Umag, 200719.
Premijer Andrej Plenkovic sa suradnicima je dosao pratiti teniski mec izmedju Lajovica i Carusa.
Na fotografiji: Andrej Plenkovic, Davor Luksic i Cristel Carrisi.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Davor Lukšić i Cristel Carrisi

Inače, Lukšić je vlasnik lanca luksuznih hotela, a u Istri je, sudeći po objavama na Instagramu, tulumario i s ekscentričnim 51-godišnjim talijanskim DJ-em Gianlucom Vacchijem, koji je prije dvije godine zbog dugova, rasipništva i razuzdanog načina života bio glavna vijest u europskim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:57