KAKAV LUKSUZ

FOTO: SVJETSKA ROCK ZVIJEZDA STIGLA NA ODMOR U HRVATSKU Pogledajte megajahtu kojom se planetarno popularni pjevač usidrio ispred Dubrovnika!

 
 Tonči Plazibat / CROPIX

Svjetski poznat rocker Jon Bon Jovi jučer je stigao u dubrovačke krajeve i svojom 60-metarskom jahtom Rarity usidrio se u moru nedaleko od Cavtata.

Ovo je drugi put da slavni glazbenik boravi u dubrovačkim krajevima, prvi je put došao 2011. godine, kada je ostao očaran svim ljepotama i ponudom Dubrovnika, što je i bio jedan od razloga da dođe ponovno.

Jon Bon Jovi doputovao je, kako doznajemo sa svojom suprugom Dorotheom Hurley (56) i najmlađim sinom Romeom (15), kojima jako odgovara mir i tišina dubrovačkog kraja i u kojima ovdje mogu bezbrižno uživati u obiteljskoj idili. Hrvatska obala prepoznata je kao atraktivna destinacija za odmor bogatih i slavnih, a Bon Jovi pripada u sam vrh svjetskih zvijezda koje se tu odmaraju, piše Slobodna Dalmacija.

Iako je prije nekoliko godina održao koncert u Hrvatskoj, slavni rocker Jon Bon Jovi ovaj put nije došao poslovno u Hrvatsku i nema najavljenih koncerata u našim krajevima uskoro, nego će na Jadranu provesti svoj godišnji odmor s obitelji. Nakon što se usidrio, u opuštenoj je atmosferi prošetao Cavtatom, a s obzirom na to da njegov dolazak ipak nije mogao proći nezapaženo, moglo ga se vidjeti kako se fotografira s obožavateljima i dijeli im autograme.

Jon Bon Jovi i njegova supruga u braku su gotovo 30 godina, a ljubav između njih dvoje prisutna je još od srednjoškolskih dana, kada su dijelili školske klupe. Unatoč svoj popularnosti i slavi koju je stekao u blistavoj karijeri, prepunoj poznatih hitova, može se slobodno reći da je Bon Jovi ostao vjeran jednoj ženi te sigurno poznaje tajnu uspješnog i mirnog obiteljskog života. Jednom je poznati rocker izjavio da se u nekim situacijama boji svoje supruge i ne želi naljutiti, pa zbog toga pazi što radi.

Kako slovi za jednog od najseksepilnijih rockera na svijetu, Bon Jovi je miljenik ženskih srca diljem svijeta, pa je njegova obitelj zasigurno pod budnim povećalom obožavatelja i ljubitelja rock-glazbe.

Kako bi ublažio efekt popularnosti koji ga prati i što uspješnije sačuvao svoju privatnost, Bon Jovi voli provoditi odmor daleko od očiju javnosti i često se drži rezervirano od medija te se suzdržava od objavljivanja slika s lokacijom na društvenim mrežama. Dubrovnik i Cavtat su ga privukli svojom mirnom i domaćom atmosferom, a ponajprije kao mjesto na kojem mirno usidren s jahtom uživa u pogledu na otvoreno more i ta dva prekrasna grada.

Dubrovnik, 240619.
Jahta Rarity usidrena ispred stare gradske luke na kojoj se nalazi poznati pjevac Jon Bon Jovi.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / Cropix / CROPIX

Sa svojim bendom Bon Jovi je izdao niz uspješnica, pa su većini ljudi poznate pjesme “Have a nice day” i “It’s my life”, kojima je u vrijeme izdavanja zauzeo vrh svjetskih top-lista naslova i izvođača. Jon Bon Jovi ujedno je i velika inspiracija za mlade glazbenike jer u svojim stihovima najviše spominje pozitivu i sreću u životu. Naravno da neki kritičari navode da, među ostalim, i zbog toga nije konstantno u središtu događanja jer su mu stihovi previše nježni i optimistični, no statistika glazbenika s više od 120 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, od čega 40 milijuna samo u SAD-u, govori sama za sebe.

Danas slavnog rockera i njegov bend možemo vidjeti u malo elegantnijem i modernijem izdanju, za razliku od vremena kada su nosili dugačku kosu stiliziranu lakom, visoke tenisice i majice na šljokice u kombinaciji s kožnjacima. Tadašnji mladenački bunt, u skladu s vremenom u kojem su započeli svoje djelovanje, zamijenile su ipak ozbiljnije odjevne kombinacije i izgled koji i dalje ostavlja dojam rockera koji ostaju na modernoj, komercijalnoj sceni i prkose novim trendovima. Može se reći da ovom glazbeniku rock-glazba teče venama i da, bez obzira na godine i vrijeme koje provede na sceni, budi interes ljubitelja glazbe diljem svijeta, pa ga je zasigurno lijepo i atraktivno vidjeti u Hrvatskoj, iako samo na odmoru. (Romano Radonić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:08