UGOSTITELJ OTKRIO KAKO SE PONAŠAO

FOTO: SVJETSKI POZNATI GLAZBENIK POTPUNO NEOPAŽENO PROŠETAO ZADROM Nakon večere kraj katedrale fotografirao se s osobljem uglednog restorana

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2018. u 17:01

New York, NY - Wiz Khalifa is spotted leaving dinner at Catch in NYC after disavowing rumors of him dating Winnie Harlow. The rapper, who released his newest album recently, keeps it cool in all blue for a friend's birthday celebration.
Pictured: Wiz Khalifa
BACKGRID USA 18 JULY 2018, Image: 378444431, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Wiz Khalifa

Njegov posjet prošao je praktički nezapaženo, iako se radi o jednoj od poznatijih hip-hop zvijezda današnjice.

Wiz Khalifa, reper koji je miljenik publike i jedan od najvećih hitmakera hip-hop glazbe ove godine nastupio je po drugi put na plaži Zrće u sklopu Fresh Island festivala, a prije par dana s ekipom je prošetao Zadrom i večerao u restoranu Groppo nasuprot katedrale sv. Stošije.

Njegov posjet prošao je praktički nezapaženo, iako se radi o jednoj od poznatijih hip-hop zvijezda koja je posebno popularna na društvenim mrežama, piše Zadarski list. Wiz na Facebooku ima više od 40 milijuna obožavatelja, dok ga na Instagramu prati više od 21 milijun korisnika.

Djelatnici i vlasnik restorana Groppo oduševljeni su koliko je Wiz normalna i prizemna osoba. Nakon večere slikao se s osobljem, a slike su objavljene i na njihovim Facebook stranicama.

 

Danijel Peroš, vlasnik restorana, ispričao je kako je protekla večer i pohvalio goste.

- Kada dolaze zvijezde nikad ne znaš kakvi će biti, međutim Wiz Khalifa i ekipa su nas baš ugodno iznenadili. Bili su apsolutno skromni i zahvalni. Stiglo je njih 16, članovi produkcije i bend i zaista nisu tražili ništa ekstravagantno. Najviše su jeli svježu morsku hranu, odnosno ono što smo im preporučili, kaže Peroš.

Iz Zadarskog lisa su Peroša upitali i jesu li ostali gosti shvatili da je u restoranu poznata američka hip-hop zvijezda.

- Došli su malo kasnije i nisu tražili ništa posebno, ali smo se dogovorili i smjestili smo ih na terasicu koja je malo diskretnija, kaže Peroš dodajući kako su nakon večere bili posebno zadovoljni.

Restoran Groppo poznat je po maštovitim jelima i pravoj mediteranskoj kuhinji, a Wiz i ekipa tamo su došli po preporuci.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo