TEEN CHOICE AWARDS

FOTO: TAYLOR JE IKONA GODINE Pop zvijezda poslala snažnu poruku mladima: 'Nemojte biti previše strogi prema sebi, ali borite se za sebe, uvijek!'

 
Jessica Alba, Tori Spelling i Jennie Garth, Taylor Swift, Candace Cameron
 Profimedia

Američka pjevačica Taylor Swift u nedjelju je na dodjeli nagrada Teen Choice Awards proglašena ikonom godine, a umjesto kipića, dobila je personaliziranu dasku za surfanje s likovima njezinih obožavanih ljubimaca - mačaka Meredith Grey, Olivije Benson i Benjamina Buttona.

- Estetski gledano, ovo mi je možda i najdraža nagrada ikad! - izjavila je polaskana Taylor, koja se na pozornici u Kaliforniji pojavila u kompletu modne kuće Versace.

Osobito dirljiv bio je njezin govor zahvale u kojem se 29-godišnja Swift obratila svojim najmlađim obožavateljima.

- Pogreške su neizbježne, da sam barem to znala kad sam bila tinejdžerica... Srećom, danas znam da je normalno griješiti i želim da vi to također znate...

Nemojte biti previše strogi prema sebi, normalno je ponekad zabrljati, nitko ne prolazi netaknut kroz život... Ovo je bezumno vrijeme, zato vas molim, budite dobri prema sebi i borite se za sebe, uvijek! - poručila je pop princeza.

Na dodjeli nagrada Teen Choice Awards bile su, između ostalih, i glumice Sarah Hyland, Jessica Alba, zvijezde serije "Beverly Hills, 90210" Tori Spelling i Jennie Garth te Candace Cameron iz TV uspješnice "Puna kuća".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 05:07