ŽENE GODINE

FOTO: TEŠKO JE BILO SKINUTI POGLED S CATE BLANCHETT U UTORAK NAVEČER Dodjeli nagrada modnog časopisa nije odoljela ni bivša cura princa Harryja

 
 Will / Goff Photos / PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Teško je bilo skinuti pogled s Cate Blanchett u utorak navečer na dodjeli godišnjih nagrada modnog časopisa Harper's Bazaar u hotelu Claridge's u Londonu. 50-godišnja je glumica nagrađena kao filantropkinja godine, a ovom je prilikom još jednom dokazala da je jedna od osoba s najviše stila u Hollywoodu.

Nosila je crni kombinezon Armani Privé s plavim i crvenim printom koji je otkrio dovoljno dekoltea da bude izazovan, ali je i dalje zadržala eleganciju. Blanchett je nagradu zaslužila zbog svog angažmana za prava žena i #metoo pokret posljednjih godina, kao UN-ova ambasadorica dobre volje te u programu s izbjeglicama.

Među slavnim gostima bili su i manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley u pratnji nevjenčanog supruga Jasona Stathama, glumica Helen Bonham-Carter, pjevačica Jorja Smith, manekenka i dizajnerica Alexa Chung, bivša djevojka princa Harryja Cressida Bonas i druge.

FOTOGALERIJA: Poznati na dodjeli godišnjih nagrada Harper's Bazaar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:54