DRUŽENJE U NEW YORKU

FOTO: TKO JE MUŠKARAC U ČIJEM JE ZAGRLJAJU UTJEHU PRONAŠLA IRINA SHAYK Nakon prekida s Bradleyjem Cooperom snimljena je s direktorom Voguea

 
Irina Shayk i Alec Maxwell
 Profimedia, Backgrid USA

Manekenka Irina Shayk u utorak je u New Yorku izašla u park s dvogodišnjom kćerkom Leom de Seine koju je dobila u vezi s Bradleyjem Cooperom.

Slavni se par, nakon mjeseci nagađanja, tračeva i krize, razišao u lipnju nakon četiri godine veze. Irina je, čini se, utjehu potražila od dobrog prijatelja, kreativnog direktora britanskog Voguea, Aleca Maxwella.

Alec se pridružio Irini (33) u parku gdje su neko vrijeme proveli u razgovoru i smijehu. Modni stručnjak pokazao se kao odlično rame za plakanje kad je nježno zagrlio Irinu dok su razgovarali daleko od očiju javnosti.

FOTOGALERIJA: Druženje Irine i Aleca

Irina i Bradley navodno su ostali u prijateljskim odnosima, premda bi trebali živjeti u različitim državama. Manekenka preferira New York dok Bradley zbog karijere namjerava ostati u Los Angelesu.

Alec Maxwell i ruska ljepotica poznaju se iz modnih krugova, no svakoga tko pomisli da bi to mogla biti nova romansa, razočarat će vijest da je Alec već dugi niz godina u stabilnoj vezi s jednim od urednika u Vogueu, Edwardom Enninfulom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:23