JOŠ JEDNA U NIZU

FOTO: TKO JE NOVA DJEVOJKA CRISTIANA RONALDA? Prerušenu zvijezdu Reala uhvatili kako ljubi misterioznu ljepoticu u pariškom Disneylandu

 instagram

Samo dan nakon što je procurila audio snimka u kojoj Cristiano Ronaldo objašnjava zašto je tijekom nedavne utakmice nogometašu iz protivničke momčadi priznao da je bogati pe***, nogometaš Real Madrida snimljen je u Parizu s djevojkom Georginom Rodriguez.

Iako se pokušao zakamuflirati kapuljačom i perikom koju je nosio, fotografi su ga uspjeli uhvatiti. A nakon što su fotografije obišle svijet, mnogi su se zapitali tko je ta brineta.

Kako strani mediji pišu, navodno je riječ o njegovoj novoj djevojci koju je upoznao u Madridu na jednom Dolce & Gabbana eventu, a zaposlena je u Gucciju.

Georgina je na Ronaldov poziv već odgledala i jednu od njegovih utakmica.

Ove godine Ronalda su povezivali s mnogim djevojkama, među ostalima i s Rihannom, a zadnja u nizu bila je bivša Miss Španjolske Desiree Cordero Ferrer.

Prije gotovo dvije godine nogometaš Real Madrida prekinuo je petogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a od tada nije bio u ozbiljnijoj vezi.

instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:12