ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA

FOTO: 'TKO SI TI I ŠTO SI UČINILA ADELE?' Slavna pjevačica šokirala obožavatelje, nakon pet mjeseci pokazala novu liniju, nitko ju nije prepoznao

 
 Instagram

Britanska pjevačica Adele na svoj 32. rođendan oglasila se na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira u maloj crnoj haljini te poslala poruku: "Hvala za ljubav koju ste mi poslali za rođendan. Nadam se da ste na sigurnom u ovim ludim vremenima. Želim zahvaliti svima na prvoj crti i odgovornim radnicima koji nas čuvaju dok riskiraju svoje živote. Vi ste uistinu naši anđeli", napisala je uz objavu.

Adele je šokirala svoje obožavatelje jer je na fotografiji uistiinu neprepoznatljiva, tako da su neki od komentara bili: 'Je l' ti to nas zezaš?", "O, Bože, nisam te prepoznala", "Čekaj, gdje je Adele?", "Tko si ti i što si učinila Adele?", Izgledaš nevjerojatno","Je li ovo stvarno? Skoro da te nisam prepoznala", "Kako si uspjela doći do takvog struka?", nizali su se komentari, a objava je u samo sat vremena dobila preko milijun i pol lajkova.

Među prvima s komentarom joj se javila manekenka Chrissy Teigen, supruga Johna Legenda, koja joj je napisala: "Mora da me zezaš".

Ovo je prva Adelina objava na profilu od prosinca prošle godine kada se pohvalila novom figurom. Mediji su se početkom godine pisali kako je Adele počela drastično mršavjeti nakon razvoda od Simona Koneckog, a tijekom drastične transformacije izgubila je četrdesetak kilograma i postala neprepoznatljiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:30