JOŠ TRI MJESECA DO POROĐAJA

FOTO: TRUDNA SERENA WILLIAMS POZIRALA GOLA NA NASLOVNICI VANITY FAIRA Snažnom fotografijom zasjenila je i legendarnu Demi Moore

 INSTAGRAM

Vanity Fair je u utorak na društvenim mrežama objavio novu naslovnicu magazina, za broj koji će se na kioscima naći u kolovozu. Naslovnicu krasi šest mjeseci trudna i gola jedna od najboljih tenisačica svih vremena Serena Williams, a s druge strane se, očekivano, našla slavna fotografkinja Annie Leibovitz.

Teniska zvijezda (35) postat će majka prvi put, a svoje je planove podijelila u intervjuu za taj magazin. Ovo nije prvi put da surađuje s Annie Leibovitz. Ona je, naime, nju i sestru Venus fotografirala prva, kad su imale 16 godina. Leibovitz je za isti magazin zabilježila i trudnoće Demi Moore i Natalie Portman.

Premda Serena na naslovnici podsjeća na Demi Moore, fotografija ima svoju priču. Ovo je prvi puta da je Vanity Fair na naslovnici objavio trudnu sportašicu ili trudnicu crne boje kože, piše Salon. Osim toga, Williams je sama po sebi posebna i prekrasna.

Serena je trudnoću objavila u travnju, a otac djeteta je njezin zaručnik, suosnivač Reddita Alexis Ohanian. Time je istovremeno potvrdila da je već bila trudna u trenutku osvajanja Australian Opena u siječnju.

Williams je u intervjuu otkrila da ne planira odustati od tenisa, već se vratiti čim prije.

Vanity Fair ovu snažnu fotografiju objavljuje upravo dan nakon što je u javnost procurila ne pretjerano ugodna opaska legendarnog tenisača Johna McEnroea koji je rekao da je Serena broj jedan u ženskom tenisu, no da bi u muškoj konkurenciji vjerojatno bila negdje 700-ta. Takav komentar nije sjeo slavnoj tenisačici koja mu je odbrusila: ‘Dragi Johne, obožavam te i poštujem, ali molim te, ostavi me izvan priča koje nisu činjenično točne. Nisam nikada igrala protiv nekog tamo rangiranog na ATP listi, niti imam vremena za to. Poštuj mene i moju privatnost dok čekam dijete. Ugodan dan, gospodine!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:21