POSJET BRITANIJI

FOTO: TRUMPOVI UGOSTILI PRINCA CHARLESA I CAMILLU NA VEČERI Vojvotkinja je blistala u bijelom tilu, a Melania je opet bila nepogrešiva u crvenom

 
 Chris Jackson / Reuters

Američki predsjednik i Prva dama bili su u utorak navečer domaćini svečane večere u službenoj rezidenciji američkog ambasadora u Londonu, u Winfield Houseu u Regent’s Parku, gdje su ugostili nasljednika britanske krune, članove kraljevske obitelji i druge ugledne goste, sveukupno 60-tak probranih imena.

Uz Donalda Trumpa bila je njegova supruga Melania, a kao pratnja princa Charlesa stigla je vojvotkinja od Cornwalla, Camilla.

Za razliku od svečane večere dan ranije u Buckinghamskoj palači gdje se posluživao dimljeni konjski jezik i desert od jagoda uz Chateau Lafite, koji stoji oko 2.000 funti (oko 16.800 kuna) po boci, sinoćnja je večera bila više po Trumpovom ukusu - govedina, krumpiri, sladoled i kalifornijsko crveno vino za 30 funti (oko 250 kuna) po boci, piše Daily Mail.

Camilla (71) je bila vrlo elegantna u bijeloj večernjoj haljini Fione Clare s prozirnim gornjim slojem dok je Melania odabrala upečatljivu crvenu haljinu s dodatkom koji je podsjećao na plašt.

Na večeri su bila i predsjednikova djeca. Ivanka je ostavila dojam u prekrasnoj bijeloj haljini s jednim otvorenim ramenom dok je mlađa kći Tiffany odabrala sivu čipkastu haljinu.

FOTOGALERIJA: Svečana večera u rezidenciji američkog ambasadora

Trump je prije toga gostovao u emisiji Good Morning Britain kod Piersa Morgana gdje je prokomentirao odnos prema Meghan i Harryju. Naime, vojvotkinja od Sussexa je 2016. opisala Trumpa kao ‘mizoginog’ koji ‘dijeli ljude’ i rekla je da će razmisliti o preseljenju iz Amerike ako ga izaberu za predsjednika.

Trump je priznao da je bila neugodna prema njemu, no sad je smatra ‘dražesnom’.

- Bila je neugodna prema meni. I to je u redu. Ali ne bi bilo u redu da ja budem neugodan prema njoj i nikad nisam bio. Znate što? Mislim da radi jako dobar posao, nadam se da uživa u životu… Mislim da je jako dražesna - rekao je Morganu. Dodao je i da nisu istinite glasine da ga je princ Harry na večeri u ponedjeljak u Buckinghamskoj palači izbjegavao:

- Ne, upravo suprotno. Proveo je puno vremena razgovarajući s Ivankom i mojom obitelji. I ja sam mu prišao, nije mogao biti ugodniji. Stvarno, nije mogao biti susretljiviji, mislim da je on sjajan tip!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:13