RITA ORA U IZLASKU

FOTO: ULTRA SEKSI IZDANJE KOSOVSKE PJEVAČICE Kupila je novi stan, susjedi su joj Beckhamovi i Robbie Williams, a ona blista kao nikad prije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.11.2018. u 11:02

Profimedia, Goff Photos

 

Rita Ora nedavno je preselila u svoj novi dom u Londonu, u Holland Parku, gdje su joj novi susjedi Beckhamovi, Simon Cowell i Robbie Williams. Lijepu pjevačicu paparazzi su uhvatili kako izlazi iz svog novog stana u neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

Premda smo navikli na njezina neobična izdanja, posebno na pozornici, Rita Ora povremeno ipak uspije izazvati reakciju modnom kombinacijom.

Tako je bilo u srijedu navečer kad je iz stana izašla u haljini koja podsjeća na lik Natalie Portman u fillmu ‘Crni labud’.

27-godišnjakinja je odjenula prozirnu bijelu haljinu, prekrivenu resicama i perjem norveškog dizajnera Kristiana Aadnevika. Uz to je kombinirala minimalističke sandale s tankim remenčićima i prljavo rozi Max Marin kaput koji košta više od 26.000 kuna.

FOTOGALERIJA: Rita Ora u prozirnoj haljini

 

I ne bi to sve skupa bilo toliko drugačije da haljina nije posve prozirna i da je Rita Ora odjenula grudnjak. No, pjevačica je hrabro iskoračila golih grudiju koje su se jasno vidjele ispod haljine dok je perje letjele naokolo dok je hodala prema automobilu.

Izdvajamo