SLIKA SA STILOM

FOTO: VEĆ TADA JE POZIRALA POPUT GLUMICE Prepoznajete li omiljeno TV lice? Objavila je fotku iz osamdesetih i nasmijala obožavatelje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.08.2017. u 12:10

Instagram

 

Glumica Anđelka Prpić koja je srca hrvatskih gledatelj osvojila u humorističnoj seriji ‘Andrija i Anđelka’, a potom kao članica žirija u TV showu 'Superljudi', pohvalila se fotografijom iz djetinjstva i još jednom oduševila obožavatelje.

Fotografija je nastala osamdesetih, pretpostavlja se na nekoj proslavi jer se iza danas poznate glumice skriva nekoliko boca alkoholnog pića. Mala Anđelka pozira kao prava glumica, a vidi se da su i njezini roditelji pratili modu obzirom da je skockana u špricane traperice, ružičaste buce i francusku kapicu.

Osim te fotografije podijelila je i kolaž sastavljen od dvije fotografije iz djetinjstva i dvije slike na kojima je već odrasla. Premda toga možda još nije bila svjesna, očito je i kao mala bila stvorena za scenu.

Instagram
 

Anđelka je u sretnom braku s Darijom Prpićem, rodom iz Beograda, a porijeklom iz Like, s kojim ima petogodišnjeg sina Jakšu.

 

ELIPSO

Izdvajamo