OPROŠTAJ

FOTO: Večer prije nesreće pjevala je sa Šabanom Šaulićem, pjevač ju je zvao da s njim sjedne u automobil, ali ona ga je u posljednji tren odbila

 
 Instagram

Pjevačica Tea Tairović nastupila je sa Šabanom Šaulićem u Njemačkoj večer prije nego što se dogodila nesreća u kojoj je folk pjevač smrtno stradao. Ubrzo nakon što se u nedjelju proširila vijest o tragediji, Tea je za Blic rekla da je trebala biti s njima u tom automobilu, no ‘spasio ju je kofer’.

Instagram

- Bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovjek koji ga je vozio, nije popio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga vidjela poslije nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Šalili su se, bili su lijepo raspoloženi, pogotovo Šaban. Pozvali su me da se vratim s njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer, nisam mogla ići s njima. Čekala sam kofer kako bih mogla nastaviti put za Beograd. Ali sada kada vidim - kofer mi je spasio život - rekla je Tea.

Instagram

U ponedjeljak se Tea na Instagramu dirljivim riječima oprostila od Šabana koji ju je cijelu karijeru podržavao.

- Ne znam kako početi ovu objavu, sve što bih rekla je možda suvišno. Teško mi je, prije nešto više od 12 sati bili ste na bini i bili ste živi. Vaša supruga je izgubila muža, vaše kćerke i sin su izgubili oca, vaši unuci su izgubili dedu, regija je izgubila najveću zvijezdu i najboljeg vokala svih vremena. Osim što ste mi obilježili karijeru, naučili ste me koliko je važno i koliko je prelijepo biti tako izvanredan, a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman. To nije kliše, to je istina. Uvijek ću rado pjevati naš duet, kao i do sada, ali teško bez suza... Možda bi netko sve ovo bolje i ljepše rekao, ali ja ne znam i šokirana sam - napisala je Tea shrvana bolom.

Neki su svjedoci naveli da je Tei pozlilo na aerodromu kad je čula tužne vijesti.

Tairović je glazbenu karijeru započela kao natjecateljica ‘Zvezda Granda’ 2015/2016. Odmah je stekla naklonost Šabana Šaulića koji ju je podržavao i tijekom tog natjecanja i kasnije u karijeri. Zajedno su snimili duet, pjesmu ‘Od kad tebe znam’.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:42