POGAĐATE LI O KOME JE RIJEČ?

FOTO, VIDEO: BIVŠA DJEČJA ZVIJEZDA DANAS JE KOMAD I POL Uloge je često dijelio s bratom, a svojedobno je bio i 'smrtno' zaljubljen u Jennifer Aniston

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.03.2017. u 13:05

14.JUNE.2014 - GROSSETO - ITALY
**NOT AVAILABLE FOR ITALY**
** EXCLUSIVE PICTURES **
DISNEY'S SUITE LIFE OF ZACK AND CODY STARS DYLAN AND COLE SPROUSE ON THE BEACH WITH THEIR FAMILY IN ITALY
***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***, Image: 196485069, License: Rights-managed, Restrictions: ** EXCLUSIVE PICTURES ** PLEASE CREDIT AS PER BYLINE
*GERMAN CLIENTS, PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION*
*UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Cole Mitchell Sprouse proslavio se 1999. kao Julian McGrath u holivudskoj obiteljskoj komediji 'Tata od formata'. Oca mu je utjelovio Adam Sandler, a s Coleom je u filmu glumio i njegov blizanac Dylan.

6/17/99 Westwood, CA. Adam Sandler with twins Cole and Dylan Sprouse at the premiere of their new movie,
Getty Images
 

Samo godinu dana poslije, dječak, kojeg su roditelji nazvali po jazz pijanistu i pjevaču Natu Kingu Coleu, dobio je ulogu u humorističnoj hit seriji 'Prijatelji' - igrao je Bena, sina Rossa Gellera (Davida Schwimmera), a njegov 15 minuta stariji brat Dylan nije se pojavio ni u jednoj sceni popularnoga TV projekta.

- Tada sam bio 'smrtno' zaljubljen u Rachel (Jennifer Aniston). Bilo mi je teško raditi s njom. Kad god bi se pojavila na setu, zbunio sam se, frfljao od treme, zaboravljao tekst - prisjetio se Cole. Dodao je da mu se obožavatelji serije i danas, kad ga prepoznaju na ulici, obraćaju s Ben, a on se uredno odaziva.

Film Stills from
Profimedia, Hollywood Archive
 

Preslatki blizanci svojedobno su bili i Disneyjeve zvijezde, a osnovali su i brend Sprouse Bros te prodavali knjige, časopise i odjeću sa svojim potpisom. Do kraja 2000-ih bili su najbogatiji blizanci tinejdžeri na svijetu - za svaku epizodu snimljenu za Disneyjev televizijski program braća Sprouse dobila su honorar od čak 40.000 dolara (oko 276.000 kuna). Novcem od njihovih glumačkih angažmana roditelji Matthew i Melanie svojedobno su kupili obiteljsku kuću u Calabasasu u Kaliforniji.

Cole i Dylan počeli su snimati televizijske reklame kad su imali samo osam mjeseci. Njihov potencijal i opuštenost pred kamerama prva je primijetila baka Jonine, koja se također bavila glumom.

Dečki rođeni u Toskani u Italiji danas imaju 24 godine. Obojica su 2015. diplomirala na sveučilištu u New Yorku, a glumom se žele baviti i u budućnosti.

Mali neodoljivi Ben iz 'Prijatelja' i dalje ima vojsku obožavateljica - dječja plava kosa je potamnila, ali on je i dalje beskrajno šarmantan. Kao svoju najveću strast nekadašnja dječja zvijezda navodi fotografiranje, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, odlično se snalazi iza i ispred objektiva.

 

 

 

 

ELIPSO

Izdvajamo