VRSNA SLIKARICA?

FOTO, VIDEO: BRITNEY SPEARS PRODALA SVOJU SLIKU ZA ČAK 10.000 DOLARA Na Instagramu zatečeni: 'Bolje bih nacrtao to s nožnim prstima!'

 
 Profimedia, Xposurephotos

Čini se kako Britney Spears nije samo vrsna pjevačica, već i nadarena slikarica. Naime, sliku cvijeća kojeg je naslikala vodenim bojama na humanitanoj aukciji za žrtve stradale u pucnjavi u Las Vegasu prodala je za cifru protiv koje se ne bi bunili mnogi akademski slikari.

Prije mjesec dana na svom Instagramu objavila je video koji prikazuje kako oskudno odjevena na terasi svoje vile slika upravo tu sliku, no nitko nije mogao zamisliti što će iz toga proizaći.

- Nekad se moraš igrati - napisala je Britney uz video, a onda pokazala kako se malo zabave može pretvoriti u puno novca.

Naime, bez imalo srama svoju sliku dala je na aukciju, a njezino umjetničko djelo kupio je poznati novinar i voditelj Robin Leach - i to za 10.000 dolara.

- Cvijeće na mojoj slici predstavlja novi početak, i to je ono za što nas pokreće - kazala je Britney, koja po svemu sudeći nije Picasso, ali ima veliko srce.

Naime, ovo nije prvi put da se Britney bavi humanitarnim radom. Financirala je s milijun dolara zakladu za djecu oboljelu od karcinoma koja je prošlog tjedna otvorena uz njezinu pomoć te nosi njezino ime.

No unatoč njezinoj dobroj nakani, neki nikako nisu mogli preći preko 'djetinjaste' i 'ružne' slike.

- Bolje bih nacrtao to s nožnim prstima - komentirali su neki korisnici Instagrama, a drugi su ih 'poklopili': - Novac ide u humanitarne svrhe, a kupac dobiva sitnicu od Britney. Ne vidim čemu tolika negativnost, napravila je više nego što su neki ikada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:30