JESSICA UŽIVA NA JADRANU

FOTO, VIDEO: KAKVA PROMOCIJA ZA HRVATSKU Holivudska zvijezda stigla u Dubrovnik i ima samo riječi hvale, evo što joj se najviše svidjelo

 
 Screenshot / Instagram

Slavne glumice Jessica Alba i Gabrielle Union stigle su u Dubrovnik gdje u sklopu New Europe Marketa, medijskog događaja koji se održava u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja, promoviraju novu seriju u kojoj glume, ‘LA’s Finest’.

Alba nije skrivala oduševljenje Dubrovnikom već po samom dolasku, a za našu malu zemlju to nije mala stvar. Naime, Jessica Alba na Instagramu ima skoro 16 milijuna obožavatelja, a Gabrielle Union više od 13 milijuna. Fotografije i pozitivne poruke koje one objavljuju, velika su turistička promocija za Hrvatsku uoči ljetne sezone.

Glumica koju pamtimo po ulogama u ‘Sin Cityju’, ‘Fantastičnoj četvorci’ i u seriji ‘Anđeo tame’, podijelila je sa svojim pratiteljima sedam fotografija i tri videa iz Dubrovnika, uglavnom hvaleći ljepote zemlje i hranu.

- Iduća postaja na našoj promotivnoj turneji za ‘LA’s Finest’ - Hrvatska. Mjesto je zapanjujuće! Svjetlo i hrana u restoranu Posat u Dubrovniku, Jadransko more je nevjerojatno - napisala je između ostalog.

Union je objavila fotografiju na kojoj pozira na terasi s pogledom na more.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:49