SNIMA NOVI FILM

FOTO, VIDEO: OWEN I SALMA SNIMAJU SCENE NA NAJLJEPŠIM SPLITSKIM LOKACIJAMA Poznati glumac u pauzama zbijao šale s jednim dječakom

 
 Ante Čizmić/CROPIX

Salma Hayek (52) vratila se u Hrvatsku, točnije u Split, gdje će s Owenom Wilsonom (50) snimati film ''Bliss''.

Dok njezin kolega s obitelji već danima boravi u gradu pod Marjanom, jer je radni posjet Hrvatskoj očito iskoristio i za ležerne šetnje te uživanje u ribljim specijalitetima u nekolicini poznatih restorana, Salma je zbog poslovnih obveza u Americi u Split stigla tek pred samo snimanje - tako je u ponedjeljak "uhvaćena" na splitskoj Prvoj vidilici kako uživa u doručku, piše Slobodna Dalmacija.

A filmska ekipa već je u noći na ponedjeljak radila u Galeriji Meštrović, a tijekom dana snimljeni su kod galerije Meštrović na filmskom setu. Salma je bila odjevena u svečanu crnu haljinu, a Owen Wilson nosio je bijelu košulju. U pauzama je uhvaćen kako zbija šale s jednim dječakom, za kojega nije jasno da li sudjeluje u snimanju ili tek poznaje nekoga sa seta.

Producentska ekipa svojski se brinula da novinarske ekipe i znatiželjnici ne remete rad na setu, pa su glavnu žensku zvijezdu non-stop štitili kišobranima, kako fotoreporteri ne bi mogli "uloviti" dobar kadar.

Owen Wilson u "Blissu" igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel (tumači je Salma Hayek), koja živi na ulici i vjeruje da svijet u kojem živimo nije stvaran. Scene bi se trebale snimati i u samom srcu Splita - na Rivi i Prokurativama.

Podsjetimo, Salma je u Hrvatskoj boravila proljetos, kad je u Rovinju i Zagrebu s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom snimala "The Hitman's Wife Bodyguard".

A dok nije na setu, Wilson u slobodno vrijeme razgledava Split - tako je, između ostaloga, posjetio i muzej posvećen hit TV seriji "Igra prijestolja" te hvaljeni restoran Dvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:28