SHOW NA KVARNERU

FOTO, VIDEO: SPEKTAKULARNA POTJERA IZ CENTRA RIJEKE Kombi i terenac preletjeli preko stepenica, stotine građana svjedočilo nesvakidašnjim prizorima

 
Akcija na snimanju filma 'The Hitman's Wife Bodyguard'
 Matija Đanješić / Cropix

Akcijske scene filma 'The Hitman's Wife Bodyguard', u kojem glume Salma Hayek i Samuel L. Jackson, snimale su se u petak na stepenicama pored Hotela Bonavia i na Trgu 128. brigade HV-a na riječkom Korzu, a iako je set bio zatvoren za javnost te okolne ulice za promet, Riječani su ipak mogli uživo pogledati atraktivnu jurnjavu te kaskaderske akrobacije automobila i kombija.

Naime, kombi i terenac su se spuštali od skretanja za Ulicu Frana Supila te 'preletjeli' preko stepenica. Usput, pred njima su se sklanjali kaskaderi koji su glumili prolaznike, a u jurnjavi su porušeni štandovi s voćem i povrćem, postavljeni na Korzu, vjerojatno kako bi 'odglumili' dio tržnice.

Dan ranije, noćne jurnjave snimale su se kod glavne riječke tržnice i u okolnim ulicama te na Kazališnom trgu.

Centar Rijeke bit će filmski set za 'The Hitman's Wife BodyGuard' sve do kraja idućeg tjedna. S obzirom da se u gradu snimaju samo akcijske scene, holivudske zvijezde, za sada, ne dolaze u kvarnersku prijestolnicu.

FOTOGALERIJA: Snimanje akcijskih scena u Rijeci

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:08