FILMSKA ZVIJEZDA U USPONU

FOTO, VIDEO: TALENTIRANU 22-GODIŠNJAKINJU PROZVALI NOVOM KATE WINSLET Odbila je smršavjeti za ulogu i skinula se do gola

 
 Screenshot

Britanska filmska zvijezda u usponu Florence Pugh prozvana je novom Kate Winslet nakon što je odbila smršavjeti za ulogu u holivudskom filmu, baš kao što je to učinila Kate s Titanicom.

Glumica rođena u Oxfordu koja je u četvrtak nominirana za prestižnu nagradu Britanske filmske akademije za zvijezdu u usponu, otkrila je kako joj je rečeno da smršavi za ulogu no kako svojim šefovima rekla što ih ide.

- Već su mi ranije govorili da moram smršavjeti, no na vama je hoćete li ih poslušati ili reći 'ne'. Ja ih nisam slušala. To oblikuje ono što želite biti i kakve uloge želite igrati. A ja želim zanimljive uloge - rekla je ova odlučna 22-godišnjakinja.

I dok se neke glumice srame svojih tijela pa pri snimanju eksplicitnih scena traže dvojnice, ova talentirana mlada žena unatoč svemu u dramu Lady Macbeth skinula se do gola i kaže kako se uopće ne srami pokazati golotinju na ekranu, a ni scene seksa nisu joj strane.

- Sve ovisi o osobi i o tome na što ste spremni pristati. Ja zaista cijenim vidjeti stvarna tijela na ekranu i raznolikost, a ne da svi izgledaju isto zbog čega se i mi osjećamo da moramo izgledati tako. Ne predstavlja mi problem skinuti se - kazala je Florence koja u filmu glumi ulogu Katarine, potlačene mlade žene zatočene u dogovorenom braku bez ljubavi koja izlaz iz užasne svakodnevnice pronalazi u strastvenom odnosu s radnikom na imanju.

Florence je jedna od pet nominiranih za nagradu BAFTA-e: uz bok joj stoje Josh O’Connor (27), Tessa Thompson (34), Daniel Kaluuya (28) i Timothee Chalamet (22).

O usporedbi sa holivudskom legendom Kate Winslet (42), koja je postala poznata kad je ogolila prpošne grudi u poznatoj sceni s Leonardom DiCapriom u Titanicu, Florence je kazala kako joj to laska.

- Sjajno je kad te uspoređuju s njom. Nisam je nikad upoznala no ona je moj uzor od malena. Čitavo djetinjstvo glumila sam scene iz Titanica i bila sam zaljubljena u Lea. Drago mi je kad me uspoređuju s njom jer je zaista nevjerojatna - zaključila je Florence.

Nagrade Bafta Film Awards bit će dodijeljene 18. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:46