'SRETAN DAN OČEVA!'

FOTO: VOJVODA I VOJVOTKINJA OD SUSSEXA PRVI PUT OBJAVILI FOTOGRAFIJU SINA Archie svojom malenom ručicom čvrsto drži očev srednji prst

 
Archie Mountbatten-Windsor
 Sussexroyal / INSTAGRAM

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, objavom fotografije šest tjedanS starog sina Archieja Mountbatten-Windsora na Instagramu u nedjelju su proslavili Dan očeva, piše The Telegraph.

Na stiliziranoj fotografiji realiziranoj u tehnici sepije može se vidjeti Archie čije lice prekriva šaka njegovog oca, princa Harryja. Archie pritom svojom šakom drži očev srednji prst i gleda u fotoaparat. "Sretan Dan očeva! Želim poseban prvi Dan očeva vojvodi od Sussexa", piše uz fotografiju.

Fotografija Archieja objavljena na Dan očeva najjasnija je do sad objavljena fotografija sina princa Harryja i vojvotkinje Meghan.

Podsjećamo, na istom je Instagram profilu, službenom profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa, prethodno je objavljena Archiejeva fotografija na kojoj su se vidjele samo njegove noge. Ta je fotografija objavljena na američki Majčin dan.

Fotografija objavljena na Dan očeva posebna je po tome što je Archie na njoj budan jer je na prethodnim fotografijama na kojima mu se vidjelo lice uglavnom spavao ili drijemao.

Archie Mountbatten-Windsor rodio se 6. svibnja 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:13