INTERNETSKA ZVIJEZDA

FOTO: VRUĆU RUSKINJU SVETLANU NA INSTAGRAMU PRATI 6 MILIJUNA, ALI NE SAMO ZBOG SEKSEPILA Svaki njezin seksi video završava na neočekivan način

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.06.2018. u 16:26

Instagram

 

Početak Svjetskog nogometnog prvenstva povećao je interes za sve što ima ruski predznak. Stoga ne čudi da su se mediji raspisali o jednoj od najpoznatijih ruskih internetskih zvijezda Svetlani Bilyalovi koja samo na Instagramu ima više od 6,2 milijuna obožavatelja.

26-godišnja ljepotica prije nekoliko je godina počela objavljivati kratke snimke na Vineu, no ubrzo se preselila na najpoznatiju fotografsku društvenu mrežu. Zahvaljujući atraktivnim fotkama, oskudnim krpicama, napućenim usnama i bujnom dekolteu Svetlana je skupila nevjerojatnih 6,2 milijuna obožavatelja, među njima i brojne Hrvate.

Doduše, dio fanova može zahvaliti i svojoj duhovitosti. Naime, njezini videi nisu uobičajeni, no morate pogledati koji da shvatite o čemu pričamo. Manekenka najčešće započinje seksi snimkom da bi završila nekom duhovitom podvalom.

 

Karijera je ovoj Moskovljanki procvjetala nakon što se preselila u Los Angeles. Ondje je počela dobivati brojne ponude za snimanja pa sad iza sebe ima i nekoliko modnih kampanja. Najveći uspjeh joj je dosad angažman za video spot ‘Low Life’ glazbenika Futurea i The Weeknda.

Osim primarnog profila na Instagramu ima još jedan, a na njemu je prati više od milijun ljudi.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo