INTERNETSKA ZVIJEZDA

FOTO: VRUĆU RUSKINJU SVETLANU NA INSTAGRAMU PRATI 6 MILIJUNA, ALI NE SAMO ZBOG SEKSEPILA Svaki njezin seksi video završava na neočekivan način

 
 Instagram

Početak Svjetskog nogometnog prvenstva povećao je interes za sve što ima ruski predznak. Stoga ne čudi da su se mediji raspisali o jednoj od najpoznatijih ruskih internetskih zvijezda Svetlani Bilyalovi koja samo na Instagramu ima više od 6,2 milijuna obožavatelja.

26-godišnja ljepotica prije nekoliko je godina počela objavljivati kratke snimke na Vineu, no ubrzo se preselila na najpoznatiju fotografsku društvenu mrežu. Zahvaljujući atraktivnim fotkama, oskudnim krpicama, napućenim usnama i bujnom dekolteu Svetlana je skupila nevjerojatnih 6,2 milijuna obožavatelja, među njima i brojne Hrvate.

Doduše, dio fanova može zahvaliti i svojoj duhovitosti. Naime, njezini videi nisu uobičajeni, no morate pogledati koji da shvatite o čemu pričamo. Manekenka najčešće započinje seksi snimkom da bi završila nekom duhovitom podvalom.

Karijera je ovoj Moskovljanki procvjetala nakon što se preselila u Los Angeles. Ondje je počela dobivati brojne ponude za snimanja pa sad iza sebe ima i nekoliko modnih kampanja. Najveći uspjeh joj je dosad angažman za video spot ‘Low Life’ glazbenika Futurea i The Weeknda.

Osim primarnog profila na Instagramu ima još jedan, a na njemu je prati više od milijun ljudi.

and what is your special talent? #remake

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

Happy Monday my friends If could travel anywhere, where would you go?

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:31